Laget til Thon Hotel Lofoten i boksen. Fra venstre kandidat Siriyaporn Rithisirikrerg, commis Robin Pettersen, lærling Thomas Wilhelm Tellefsen og coach Alexander Fredriksen. (Foto: Morten Holt)
Laget til Thon Hotel Lofoten i boksen. Fra venstre kandidat Siriyaporn Rithisirikrerg, commis Robin Pettersen, lærling Thomas Wilhelm Tellefsen og coach Alexander Fredriksen. (Foto: Morten Holt)

Dette ble servert i Årets unge kokk 2021

Årets unge kokk 2021 er godt i gang, og Siriyaporn Rithisirikrerg fra Thon Hotel Lofoten i Svolvær og Andrea Svendsen fra Bula Neobistro i Trondheim har levert sine retter til bedømming hos dommerne.

Publisert


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS