Prosjektleder Henning Ross Vestavik (til venstre) og markedsansvarlig Morten Johansen (Foto: «Spis ute Uka»)

«Spis ute Uka» i Kristiansand arrangeres denne uka

Tidligere har «Spis ute Uka» blitt arrangert i Kristiansand i februar. Nå lager arrangøren også en høstversjon av restaurantfestivalen.

Publisert

Korona-logistikk setter ikke en stopper for høstens utgave av restaurantfestivalen «Spis ute Uka», som pågår den kommende uka, fra mandag 7. september til søndag 13 september.

38 spisesteder ønsker velkommen til bords.

10 år i 2020

– «Spis Ute Uka» i Kristiansand feirer 10 år i år, og har siden 2010 fått over 30 kopier rundt i Norges land. Vi bestemte oss i år for å arrangere «Spis ute Uka» to ganger i året, og vi gjennomfører planene, da høsten er tiden for gode opplevelser på byens spisesteder, og mange nytilflyttede studenter skal finne sine favoritter og stamsteder. «Spis ute Uka» ønsker å få til noe positivt i denne tiden, angripe situasjonen med positivitet og glede. Folket elsker å spise ute på restaurant, og restaurantene skal gi spisegjestene en positiv og deilig opplevelse, melder prosjektleder for restaurantfestivalen i Kristiansand, Kenning Ross Vestavik.

Dette er konseptet

Konseptet «Spis ute Uka» er:

* Byens spisesteder inviterer til «matkupp», hvert spisested serverer en måltidsopplevelse til 100, 125 eller 150 kroner hele uka.

* «Spis ute Uka» varer en hel uke.

* Alle kan laste ned sin egen «Spis Ute Uka»-app, få all informasjon om spisesteder og menyer rett i lomma.

* Informasjon om Covid-19 og «Spis ute Uka» til alle på appen, nettsted og restaurantguide.

– Å spise ute handler om å spise sammen, få en opplevelse, kose seg, kanskje prøve noe nytt og spennende. Spisestedene i Kristiansand er blitt mange, kvaliteten høy og mangfoldet bredt. Mange får seg et og to nye stamsteder i løpet av «Spis ute Uka», melder Henning Ross Vestavik.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS