Oslo Fashion Outlet ønsker å fremheve norske aktører, og inviterer til et sommermarked med et knippe utvalgte nat- og drikkeprodusenter gjennom sitt nye konsept «Locals».
Oslo Fashion Outlet ønsker å fremheve norske aktører, og inviterer til et sommermarked med et knippe utvalgte nat- og drikkeprodusenter gjennom sitt nye konsept «Locals».

Lanserer konseptet «Locals»

Oslo Fashion Outlet ønsker å fremheve norske aktører, og inviterer til et sommermarked med et knippe utvalgte nat- og drikkeprodusenter gjennom sitt nye konsept «Locals». Sommermarkedet vil finne fredag 28. og lørdag 29. juni.

Locals arrangeres 28. og 29. juni.
Locals arrangeres 28. og 29. juni.

Å handle lokalt er noe stadig flere bryr seg om, og norske småprodusenter er i vinden som aldri før.

Gjennom konseptet «Locals» ønsker Oslo Fashion Outlet nå å kunne legge til rette for at nettopp lokale produsenter, av liten og stor skala, får et utstillingsvindu mot lokalbefolkningen og turister som besøker Norges største outlet, i Vestby.

Matprodusenter med råvarer og matvarer

Konseptet sparkes i gang med et sommermarked, hvor et knippe utvalgte matprodusenter stiller med spennende råvarer og matvarer fra stilige salgsboder på destinasjonen.

Med produsenter som Nordre Holm gård, Gyllensten Gourmet, Dyre Gård og Frøken Holm, kan gjestene glede seg til et bredt utvalg med blant annet gourmetpølser, hønseegg, bakevarer, honning og mye mer.

Følger sesongene

– For oss er det viktig å være en destinasjon for våre gjester. Dette er et spennende konsept hvor utvalgte aktører får mulighet til å stille ut og selge sine produkter – helt kostnadsfritt. «Locals» er et konsept som vil følge oss videre gjennom ulike sesonger, og vil blant annet returnere til vinteren med et stemningsfullt julemarked som det allerede er stort engasjement rundt ute hos spennende produsenter, sier senterleder på Oslo Fashion Outlet, Lars Pedersen.

Oslo Fashion Outlet «Locals» sitt sommermarked vil finne sted 28. juni og 29. juni.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS