Scandic Nidelven skal utvides. (Foto: Scandic Hotels)
Scandic Nidelven skal utvides. (Foto: Scandic Hotels)

Scandic Nidelven vokser ut i elva

Norges frokostener fra 2006 til 2015, Scandic Nidelven, utvider restaurant- og møtekapasiteten for å svare på økende etterspørsel fra både frokost- og konferansegjester. De nye lokalene skal stå ferdig i april 2018. Utbyggingen er kostnadsberegnet til 40 millioner kroner.

Publisert

De nye lokalene bygges ut i elva, og vil gi gjestene en fin utsikt over Nidelven.

Som Norges beste frokosthotell 10 år på rad fra 2006 til 2015, opplever Nidelven en utrolig pågang fra gjester fra fjern og nær. Å møte den voldsomme etterspørselen har vært en utfordring med dagens kapasitet. Derfor øker hotellet nå restaurantkapasiteten med 300 plasser, heter det i en pressemelding fra Scandic Hotels.

Øker restaurantkapasiteten med 70 prosent

– Dette er en stor dag for oss på Scandic Nidelven. Vi vil med denne utvidelsen øke restaurantkapasiteten med nærmere 70 prosent, og kan ta imot mange flere gjester. Vi møter også etterspørselen fra SMB-markedet med våre to nye møterom som hver har kapasitet på 140 personer. Ekstra gøy er det selvfølgelig at de nye fasilitetene bygges ut i Nidelven og gir gjestene en spektakulær utsikt, sier hotelldirektør på Scandic Nidelven, Kjetil Vassdal.

Ro rett ut i elva

Kronen på verket blir Norges kanskje råeste trimrom med glassvegger ut mot Nidelven. På romaskinen kan gjestene bokstavelig talt ro rett ut i elva.

– Vi opplever at mosjon og trening blir viktigere og viktigere for gjestene våre. Ofte blir trimrom plassert i kjellerlokaler uten vinduer. Vi vil tilby gjestene våre de råeste treningslokalene med vinduer fra tak til gulv. Gjestene vil få følelsen av å ro eller sykle rett ut i Nidelven, sier Vassdal.

Ruster for fremtiden

Utbyggingen starter allerede ved sankthans i år, og skal være ferdig i april neste år. Byggeprosjektet skjer i samarbeid med Incentra Eiendom AS.

– Scandic Nidelven er en viktig møteplass for Trondheim by. Sammen med Scandic ønsker vi å forsterke og videreutvikle hotellets posisjon. Utbyggingen omfatter større og bedre fasiliteter innen restaurant, møterom og trening som skal møte behovene til kvalitetsbevisste hotellgjester også i fremtiden. Vi ser frem til våren 2018 når dette står klart, sier styreleder i Incentra Eiendom AS, Gisle Evensen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Scandic Nidelven

Ble åpnet i 2003 under navnet Rica Nidelven.

Hadde 221 rom da det ble åpnet, men etter en større utvidelse i 2009 har hotellet nå 343 rom.

I 2014 skiftet hotellet navn til Scandic Nidelven, etter at Scandic kjøpte Rica-kjeden i februar 2014.

Vant frokostkåringen «Twinings Best Breakfest» hvert eneste år i perioden 2006-2015.

Bjarte Gjerde ledet hotellet fra starten til 2014. Siden har Kjetil Vassdal vært hotelldirektør.

Hotelleiendommen eies av Incentra Eiendom, som igjen eies av Rica Eiendom Holding (66%) og E.C. Dahls Eiendom (34%).

Les mer om hotellet på Scandichotels.no

 

Powered by Labrador CMS