Nyheter fra Slåtto Marketing

Her er mai-nyhetene fra Slåtto Marketing/Norsk Storhusholdning.

Publisert
Glutenfritt pølsebrød.
Glutenfritt pølsebrød.

Glutenfrie brød

To grovere varianter og alternativ for dem som spiser glutenfritt, og som er utviklet for å dekke flere bruksområder. Produktene er singelpakket for bedre matsikkerhet. Bør varmebehandles.

Glutenfritt hamburgerbrød: Fungerer både som hamburgerbrød og rundstykke, og passer også de litt større hamburgerne (Epd: 4758835).

Hummus original.
Hummus original.

Glutenfritt pølsebrød 80 gr: Brødet kan brukes både som pølsebrød og baguette.Egnet til å servere en pølse med glutenfritt brød, glutenfri baguette eller glutenfri Philly Steak (Epd: 4759965).

Hummus

Pepperoni halal.
Pepperoni halal.

Hummus original 2,5kg: En ekte, fersk Hummus av kremede kikerter og sesampasta. Hummus er rik på protein og god til vegetarretter, som forrett og pålegg og dip til grønnsaker og til grillet/stekt mat. Smaker fra det arabiske/libanesiske kjøkken passer til vegetar og veganmat. Er glutenfritt, laktosefritt og et vegan-alternativ (Epd: 4786679).

Hummus Hot/ Spicy 2,5kg: Klassisk hummus i ny utgave, smaksatt med sterk tyrkisk paprikapuré og ternet chili. Passer til all slags mat; dip, meze (småretter), på grilltallerken og som pålegg. Produktet er Glutenfritt, laktosefritt og et vegan-alternativ (Epd: 4786737).

Paprikarøre fra Slåtto.
Paprikarøre fra Slåtto.

Nye pepperonivarianter

Pepperoni halal, skivet: Skivet pepperoni av storfekjøtt. Pizzagarnityr for dem som ønsker å servere en halal-pizza og andre halal-matretter (Epd: 4760500).

Pepperoni Skivet: Pizzagarnity i form av en pepperonipølse for storforbrukerne, som pizzarestauranter og pizza take-away. Enkel å porsjonere (Epd: 4770939).

Paprikarøre

Paprikarøre 2,5kg: Paprikarøren «Muhammara», et tilbehør til all slags mat og meze (småretter). Passer til grillet/stekt mat og til buffeer og salat.

Produktet er laktosefritt og et vegan-alternativ (Epd: 4786653).

Nettside: Slaatto.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS