Matreddere: Fra venstre; Anniken Quirk fra Too Good To Go, Paula Capodistrias fra Matsentralen Norge og Klaaspeter Kuperus fra Matsentralen Innlandet. (Foto: Matvett)
Matreddere: Fra venstre; Anniken Quirk fra Too Good To Go, Paula Capodistrias fra Matsentralen Norge og Klaaspeter Kuperus fra Matsentralen Innlandet. (Foto: Matvett)

All mat ble utnyttet på Østlandske Storhusholdning

Gjennom godt samarbeid med KuttMatsvinn-nettverket i regi av Matvett, fikk ansvarlig arrangør Konrad Sel realisert sin visjon om å gjennomføre en bærekraftig matmesse uten matsvinn. – Dette er en modell for kommende matmesser, mener daglig leder i Matvett, Anne-Grete Haugen.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS