Illustrasjonsfoto: Nordic Choice Hotels

Garanterer elever jobb i et halvt år

Går du denne skolen, lover Petter A. Stordalen deg jobb i minst seks måneder.

Publisert

Reiselivsbransjen i Norden vokser i rekordfart, og skriker etter kompetanse. For å motvirke det skal Realgymnaset sammen med Nordic Choice Hotels nå starte en ny yrkesrettet videregående utdanning.

Bonusen er at Nordic Choice Hotels garanterer minst seks måneders arbeid etterpå.

Vil bli landets beste

– Vi kan sitte å se på at ting står stille, eller så kan vi brette opp armene og gjøre noe med det, sier Petter A.Stordalen.

Sammen med Realgymnaset i Stockholm begynner Nordic Choice Hotels nå å utvikle en utdanning som har som ambisjon om å bli landets beste.

– Dette kommer til å gi oss ansatte som vi trenger fremover. Elevene får en moderne og relevant utdanning med garantert jobb etterpå, fortsetter Stordalen.

Starter høsten 2018

Nordic Choice Hotels-programmet starter høsten 2018. For å passe på at det er topp kvalitet på kurset begynner man i mindre skala med 20 elever.

Quality Hotel Globe er hotellet der elevene vil få jobb.

– Vi har fantastisk ansatte ute på hotellene med masse kunnskap og erfaring som de kan dele med elevene. Dette kommer til å bli en skikkelig vitaminboost i bransjen, tror Stordalen.

Nordic Choice Hotels alene trenger 20 000

Realgymnaset er en privat skole med en grunnidé om at det er mye å lære utenfor skolebygget. Derfor samarbeider skolen mye med næringsliv, universiteter, myndigheter og organisasjoner.

– Reiselivsbransjen anses av mange å være den viktigste vekst-bransjen i Sverige. Derfor er det fantastisk å starte en ny utdanning sammen med Nordic Choice Hotels. De skal rekruttere 20 000 nye medarbeidere de neste fem årene, og har et utrolig bra utgangspunkt for å gi våre elever den kompetansen som trengs for å fylle det behovet, sier gründeren bak Realgymnaset, Jan Vikström.

Målet er at samarbeidet med Nordic Choice Hotels skal bli en del av skolens standard tilbud i hele Sverige. Utdanningen vil også gi generell studiekompetanse.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS