Yellow Tail Casella2

Liten, større og størst - Yellow Tail fra Australia

Historien om Yellow Tail er historien om en italiensk immigrantfamilie fra Sicilia. Filippo og Maria Casella reiste sammen med sine to små barn til Australia på slutten av 50-tallet. Til tross for at de kom med tomme hender, bar de likevel på noe riktig så verdifullt – en drøm om å drive deres egen vingård.

Publisert

John Casella.

Etter 10 år med sparing og hardt arbeid kunne de endelig starte opp i det små. Familien økte, og det gjorde salget også.

I 2001 ble gjennombruddet et faktum med braksuksess i det amerikanske vinmarkedet, og i dag er Yellow Tail et av verdens største vinmerker. Fremdeles drives vingården av familien fra Sicilia, denne gangen med sønnen John Casella ved roret.

Casella Yellow Tail yt3 Shiraz er en bestselger av en bordvin, med et historisk sus av middelhav, søtlig frukt og familietradisjoner.

Casella Yellow Tail yt3 Shiraz

Smaksnotat: Middels rød farge. Søtladet frukt av mørkebær,krydder. Fyldig allround vin fra med forbedret innhold og mindre restsukkernivå. Middels syrlighet og saftig avslutning. Terningkast 5, 84 poeng

Land: Australia

Produsent: Casella Wines

Druer: Shiraz

Alkohol: 13,5 %

Pris: 390 kroner (BiB, Vinmonopolet)

Importør: Red & White

Powered by Labrador CMS