Fenalaar Kronprins Haakon Matmerk
Fenalaar Kronprins Haakon Matmerk

Kongelig drahjelp i Frankrike

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon besøkte Fenalår fra Norges butikkstand i Paris i i forrige uke. – Uvurderlig drahjelp, sier styreleder i Fenalår fra Norge, Per Berg.

Publisert

Foto: Matmerk

Kronprins Haakon tok seg god tid til å snakke med Per Berg og Svein Andreassen fra Fenalår fra Norge. De representerer henholdsvis Gilde Tynset og Tind.

Besøket fant sted i det eksklusive kjøpesenteret Bon Marche i Paris, der Fenalår fra Norge har signert eksportkontrakt. Det gjorde de i juni, den gang med god hjelp fra Landbruks- og matminister Sylvi Listhaug.

Nordiske smaker

Foruten møtet med kronprinsen deltok Fenalår fra Norge på et større arrangement for franske journalister og bloggere på kvelden.

Innovasjon Norge Paris og Visit Denmark hadde slått seg sammen for å promotere de nordiske smakene. Med rundt 70 deltakere var også dette en unik mulighet til å vise fram de norske matskattene, skriver Matmerk.no.

Økende interesse i Frankrike

– Vi opplever at interessen i Frankrike øker, nå har vi tre grossistkontrakter og tre restauranter vi levere til. Med den støtten vi får fra både regjering, Innovasjon Norge og nå Kongehuset, er vi utrolig inspirerte og fornøyde, sier Per Berg.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS