Tommy Raanti blir daglig leder både for Fish & Cow og Tango fra 1. januar 2018. (Foto: Arkiv)

Tango + Fish & Cow = sant

Tango Bar og Kjøkken flytter sammen med Fish & Cow i Torgterrassen i Stavanger i januar 2018. Restaurantene vil ha samme inngang, men fortsatt være to selvstendige restauranter.

Publisert
Tommy Raanti. (Foto: Arkiv)

– Etter nesten 14 år i Nedre Strandgate er det på tide å skrive neste kapittel i historien om restauranten vår, skriver Tommy Raanti, som er daglig leder for Fish & Cow og Tango, i en pressemelding.

Tango Bar & Kjøkken har sin siste åpningsdag på sin nåværende plass fredag 22. desember, og «nye» Tango i Torgterrassen åpner i slutten av januar 2018.

I gang med menyene

– I Torgterrassen skal vi skape et nytt, mer intimt Tango, der de beste råvarene setter rammen for gode opplevelser, melder Raanti.

Tango vil ha kapasitet på omkring 30 gjester, og Kjartan Skjelde, Eirik Thomsen og resten av kjøkkenteamet er godt i gang med å forme neste generasjon menyer.

– Vi vil selvfølgelig ikke røpe alle detaljene nå, men vi er nå klare til å ta Tango til nye høyder. Den nye Tango-restauranten vil bli varm og intim med høy komfortfaktor. Tango vil ha åpent til middag fra tirsdag til lørdag og i tillegg ha åpent til lunsj på lørdag, opplyser Raanti.

Fish & Cow som før

Fish & Cow fortsetter som før på nyåret, og vil fortsatt være et moderne brasseri som er åpent både til lunsj og middag fra mandag til lørdag, og vil også holde stengt de første ukene i januar som følge av ombyggingen.

– Vi gleder oss til å vise frem den nye restauranten vår, og ønsker gamle og nye gjester velkommen på nyåret, sier Raanti.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS