Foto: Fazer Food Services

Fazer-kantinene er rosa i oktober

Fazer støtter også i år Kreftforeningen og deres Rosa Sløyfe-aksjon, og gjennomfører «rosa lunsj» i sine kantiner.

Publisert
Foto: Fazer Food Services

Kreftforeningens ansatte har kontor i Kongens gate 6 i Oslo, der kantinen driftes av nettopp Fazer.

Nylig gjennomførte teamet i Restaurant K6 sin versjon av rosa lunsj, og serverte tre retter i sin «Rosa Bistro». Gjestene ble møtt av en deilig velkomstdrink, før de kunne nyte blant annet kamskjell, havabbor og hjemmelaget proteinvaffel, alt med tilbehør.

– Menyen har vi jobbet frem sammen med en ernæringsfysiolog hos Kreftforeningen», forteller restaurantleder for K6, Magnus Sundin.

Uniformert i rosa

Restauranten var pyntet fra topp til tå i rosa, og det samme var det ansatte. De hadde for anledningen rosa uniformer.

«Under besøket i restauranten denne dagen var det gjennomgående positive tilbakemeldinger fra alle gjester. Kontaktpersonene i Kreftforeningen, Cathrine Kullebund og Marit Sophie Egge, sa blant annet; – Dette er helt fantastisk. Vi har et meget godt samarbeid med leder for restauranten og hans team, og alt de gjør, gjør de ordentlig. I dag tok de også menyen alvorlig, noe vi setter stor pris på», skriver Fazer i en pressemelding.

Rosa lunsj i hele oktober

– I år setter Kreftforeningen fokus på senskader etter brystkreftbehandling. Senskader kan påvirke livskvaliteten, og det kan i noen tilfeller ha en del å si for å komme seg tilbake i arbeidslivet. En god lunsj kan være et positivt avbrekk i arbeidsdagen, og vi i Fazer tilbyr derfor rosa lunsj i oktober. Målet med å gjennomføre rosa lunsj, er å vise at vi støtter det viktige arbeidet Kreftforeningen gjør, samt å vise at vi bryr oss. Vi oppfordrer samtidig også alle våre kunder og gjester til å gjøre det samme, sier kommunikasjonsansvarlig i Fazer, Ingvild Ross Magnussen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS