Konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen, melder at kjeden får fem nye hoteller i januar 2018. (Foto: Thon Hotels)

Fem nye hoteller i Thon Hotels

Thon Hotels har inngått et samarbeid med Norlandia Hotel Group, og får fem nye franchisehoteller inn i kjeden. Det er Horten Hotel, Narvik Hotel, Måløy Hotel, Baronen Hotel på Moa utenfor Ålesund og Andrikken Hotel på Andøya. Samtlige hoteller er under oppussing og vil åpne som Thon-hoteller i januar 2018.

Publisert

Tidligere i dag ble det kjent at Scandic Hotels får to nye franchise-hoteller. Nå utvides også Thon Hotels med fem nye, også med franchisedrift. Flere av hotellene har tidligere vært Best Western-hoteller.

Andrikken Hotel er ett av fem nye hoteller i Thon Hotels fra januar 2018. (Foto: Hotellet)

Thon-hoteller fra 1. januar 2018

– Fra 1. januar 2018 åpner vi fem nye franchisehoteller under Thon Hotels-navnet. Vi inngår et strategisk samarbeid med Norlandia Hotel Group, og ønsker de nye hotellene velkommen inn i Thon Hotels-kjeden, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Administrerende direktør for Norlandia Hotel Group, Morten A. Kahrs. (Foto: Norlandia)

De fem nye hotellene ligger på Andøya og på Måløy, og i Narvik, Horten og på Moa utenfor Ålesund. Dette er destinasjoner hvor Thon Hotels ikke har hoteller fra før og hvor vi ser nødvendigheten av å være. Norlandia Hotel Group er en gruppe som passer godt inn hos Thon Hotels, og de er eierstyrte på lik linje med oss, fortsetter Thorvaldsen.

– Mange felles verdier

– Norlandia Hotel Group er glade for å samarbeide med en stor og profesjonell aktør som Thon Hotels. Norlandia Hotel Group har fra før franchisehotellene Thon Hotel Kristiansand, Thon Hotel Otta og Thon Hotel Backlund i Levanger innlemmet i Thon Hotels-kjeden. Vår visjon er å være best i klassen, og Norlandia Hotel Group har mange felles verdier med Thon Hotels. Vi ser frem til å skape resultater gjennom arbeidsglede, vilje og engasjement, sier Morten A. Kahrs som er administrerende direktør for Norlandia Hotel Group, i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS