Til salgs.
Til salgs.

Turistsenter, skisenter og fjellcamping skal selges

Gullingen Turistsenter og Gullingen Skisenter og Fjellcamping er lagt ut for salg.

Publisert

Virksomhetene ble etablert i 1985. Nåværende eier overtok virksomheten i 2011.

Gullingen Skisenter og Fjellcamping AS ligger 800 meter fra turistsenteret og har vintercamping med plass til 75 vogner. Bedriften har skitrekk og servicebygg med varmestue, dusjer, toaletter og oppholdsrom.

Årsomsetningen for de to selskapene er om lag sju millioner kroner.

Det kan vises til meget godt samarbeid med Suldal kommunes leirskole, som har fullt belegg til 2023. Leirskole ble lovpålagt for alle skoler i 2019, og det er forventet økt behov for denne type leveranse.

Langsiktige kontrakter og forståelsesfulle omgivelser, har gjort at reiselivsbedriften har klart seg godt gjennom koronakrisen.

I tillegg til samarbeidet med Suldal kommunes leirskole, tilbyr Gullingen Turistsenter AS, overnatting for grupper, familier og enkeltpersoner.

Kapasiteten er 41 rom og fire leiligheter, totalt cirka 150 sengeplasser.

I tillegg til daglig leder/eier, er det tre fast ansatte og deltidsansatte/timeansatte i høysesongen. Gjestebelegget er jevnt og godt gjennom hele året, og driften har «gått seg til» slik at året fylles opp med aktiviteter og gjester

I Gullingen-området i Suldal er det godt turterreng, og kan skilte med tilrettelagte løyper både sommer som vinter. Det er et populært og innarbeidet hytteområde hvor det planlegges betydelig utbygging av nye fjellhytter og fritidsleiligheter.

Salget formidles av Bedriftsmegler1 i Egersund.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS