Scandic City Bergen
Scandic City Bergen

Scandic Bergen City kåret til Årets Konferansested 2007

I konkurranse med 64 hoteller og konferansesteder i Norge ble Scandic Bergen City kåret til Årets konferansested av kurs- og konferansearrangøren Confex Norge AS. Vurderingen er basert på flere tusen evalueringer fra konferansedeltakere, vertinner, prosjektledere og arrangementsansvarlige.

Publisert

I sin begrunnelse skriver Confex; "Vinneren av Årets konferansested 2007 utmerker seg med sin alltid profesjonelle holdning og serviceinnstilling. Enestående servering av deilige lunsjer og ellers fri flyt av føde i hver eneste pause gjør at deltakerne får ny energi og føler seg ivaretatt. Alle ansatte på hotellet viser fleksibilitet og serviceinnstilling, og vi ser at alle gjør sitt ytterste for at våre deltakere skal få en positiv opplevelse."

1000 personer

Scandic Bergen City er et av Norges største konferansesteder med møtekapasitet for opptil 1000 personer.

- En slik kåring er veldig oppmuntrende, ikke minst for alle medarbeidere. Å bli kåret til beste konferansested er en stor heder for oss og det viser at tydelige og gode konsepter holder. At vi i tillegg har satset på økologi og miljø i mange år, kan vel neppe være en ulempe, ettersom flere og flere etterspør nettopp dette, sier hotelldirektør Asle Prestegaard.

Store ressurser

For å sikre jevn og høy kvalitet på alle Scandics hoteller har kjeden brukt store ressurser på utvikling av gode møtekonsepter. Noen eksempler på dette er gratis trådløs internettoppkobling i alle møterom og spesialinnredet møterom designet i tråd med Feng Shui for å påvirke alle fem sanser.

Det har også vært mye fokus på mat og drikke, og høsten 2007 lanserte Scandic et nytt og forbedret møtekonsept der blant annet tradisjonell pausemat er blitt erstattet med friske og sunne fleksible pauser.

Powered by Labrador CMS