Sex og Singelliv nett

Bo på Sex og singelliv-hotell

Er du fan av serien Sex og singelliv? Nå kan du gå i jentenes fotspor og tilbringe natten på hotellene fra filmen.

Publisert

Filmen alle har ventet på er rett rundt hjørnet. Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda skal endelig vise seg på det store lerretet. Hva skjer med de tidligere single jentene? En ting er i hvert fall sikkert; uansett hvor mye livene deres forandrer seg, vil de alltid elske Manhattan!

Hotels.com viser vei til stilige hoteller fra filmen:

1. Bryant Park I filmen finner vi en scene foran dette hotellet ved berømte Bryant Park. Carrie er i brudekjolen og måtte gjemme seg inne på hotellet for å unngå å bli sett av fans, som hadde samlet seg for å se på innspillingen. Hotellet ligger i den vakre Radiatorbygningen, i gotisk stil. Flotte omgivelser som innbyr til romantikk og kanskje bryllup? Priser fra 2250 kroner pr. natt i dobbeltrom.

2. Four Seasons Filmingen fant sted på utsiden av hotellet Det er ikke rart, for dette er et lite paradis for glamorøse jenter. Hotellet er kjent for sin ekstravaganse, og det har verken Mr. Big eller jentene noe imot.

Priser fra 3300 kroner for dobbeltrom.

3. London NYCDet er filmet inne på selve hotellet. Kanskje crewet prøvesmakte Mr. Ramseys fantastiske mat? Hotellet huser nemlig den kjente kokken og TV-personligheten Gordon Ramseys første New York-restaurant. Hotellet er et av de høyeste hotellene i The Big Apple. Fra toppetasjen begynner du å skjønne hva A-ha mente med Manhattan Skyline.

Priser fra 2500 kroner natten for dobbeltrom.

4. Giraffe Hotel På Giraffe blomstrer kjærligheten for Carrie og Mr. Big, som i filmen møtes for første gang nettopp her. Stedet satser på romantiske opplevelser, også for oss vanlige dødelige. Her kan du bestille både Sweet Escape og Beloved, som er opphold satt sammen for dem med urolige hjerter.

Priser fra 2000 kroner natten for dobbeltrom.

5. Royalton HotelOK, dette hotellet er ikke med i selve filmen, men derimot ble en av de mange festlighetene med crew og skuespillere, avholdt her. Er det godt nok for disse glamorøse jentene, er det vel godt nok for deg? Dette stilige hotellet ligger midt i smørøyet, mellom pulserende Times Square og Rockefeller Center. Times Square er oppkalt etter the Times Building, de tidligere lokalene til New York Times, mens Rockefeller Center er et landemerke i seg selv. Herfra sendes Saturday Night Live, og du kan se USAs høyeste juletre i desember.

Priser fra 2500 kroner for dobbeltrom.

Powered by Labrador CMS