Hotel Foresta Stockholm

Foresta på Lidingö fra Best Western til Scandic

Hotel Foresta, som ligger idyllisk til ved Lidingö-broen øst for Stockholm sentrum, skifter kjede. 1. februar blir Best Western-hotellet tilknyttet Scandic.

Publisert

Scandic dekker nok en hvit flekk på sitt sverigekart gjennom enda en utvidelse i Stockholm. 1. februar 2009 bytter det kjente hotellet Foresta på Lidingö kjedetilhørighet til Scandic.

Scandic fortsetter sin offensive ekspansjonsstrategi, noe som blant annet betyr søkelys på tilvekstområder og et enda sterkere nærvær i Norden.

Fin utsikt

- Med sin unike beliggenhet på Lidingö, med utsikt over innløpet til Stockholm, er hotellet et velkomment tilskudd til storbyporteføljen vår. Det er et godt kjent og velrenommert konferansehotell, og vi kommer til å styrke markedsføringen ytterligere via våre velutviklede kanaler, sier Scandics administrerende direktør og konsernsjef, Frank Fiskers.

95 rom

Scandic har tegnet en leieavtale med Förvaltnings AB Foresta, som står som eier av bygget. Totalt kommer Scandic Foresta til å tilby 95 rom, sju konferanselokaler og restaurant.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS