multer

Frankrikes landbruksminister begeistret over norske multer

Din Baker fikk besøk av frankrikes landbruksminister første dag på Sia.  Frankrikes landbruksminister Michel Barnier fikk smake på både multer og skogsbærvin, og ble fra seg av begeistring. Etter eget ønske gikk han fra standen med et glass med PURE Norway multesyltetøy.

Publisert

PURE Norway fikk storslått besøk første dag på standen på Sial.

-Det var kjempemorsomt å få slikt besøk på standen, forteller administrerende direktør i Din Baker, Jørn Bertheussen. Ministeren var spesielt begeistret over multesyltetøyet og vinen vår, men likte også godt de øvrige produktene.

Deres aller første dag på messen kan ikke kalles for annet enn en suksess. Spesielt bærvinen som ble lansert under messen ble godt mottatt av det franske restaurantmarkedet, og nesten halvparten av vinen ble delt ut som smaksprøver allerede første dagen.

Men også akevitten og PURE Norway vann ble svært godt mottatt. I tillegg tester man ut en kreklingbrus som har en svært spennende og eksotisk smak.

Din Baker er Norges eneste riksdekkende kjede bestående av selvstendige og høyt profilerte bakere og konditorer. Alle våre medlemmer er håndverksbakere med lokal forankring.

Våre aksjonærer har over 350 utsalg fordelt over hele landet. I 2008 vil Din Baker til sammen omsette for over 2,5 milliarder kroner.

PURE Norway er Din Bakers konsept for å selge norske varer i utlandet. Konseptet fokuserer på renhet, helse og kvalitet. Opprinnelig var konseptet ment for å selge kun norske brød i utlandet, men etter hvert har produktrangen blitt utvidet med både kakemikser, akevitt, syltetøy og laks.

Powered by Labrador CMS