Audition ny hotelljobb

Thon-hotell med audition for hotelljobb

Thon Hotel Halden gjennomførte sist helg en audition i ren Idol-stil for å hente nye medarbeidere til hotellet. Hele 90 personer, som hadde søkt forskjellige stillinger på hotellet, deltok i utvelgelsen. 30 årsverk skal besettes, fordelt på heltids- og deltidsstillinger.

Publisert

I auditoriet sitter hotelldirektør Johan Appelgren sammen med Ewa Toll, Vegar Gjulem og Peter Eriksson. Inn til dem kommer hver og en for å presentere seg selv best mulig på sine fem tilmålte minutter.

Relevant setting

- Dette er den mest relevante arbeidssettingen man får, man skal forholde seg til flere mennesker samtidig, og også ha utstråling og kontroll. Vi ser etter noen som har engasjement og serviceinnstilling og vi legger selvfølgelig merke til hvordan de presenterer seg selv, forteller de fire «dommerne» til Halden Arbeiderblad.

- Uvant setting

Thon Hotel Halden har mottatt over 600 søknader, og hver og en er blitt nøye gjennomgått. I helga fikk de 90 utvalgte presentere seg for "juryen".

På venterommet var graden av nervøsitet høy. - Det er en uvant setting, men bare det at vi sitter her i dag sier jo at vi har gjort noe riktig. 90 av 600 er ikke verst. Søknaden har på en måte gjort sitt, sier Asta Pedersen, en av dem som har søkt jobb på hotellet, til avisen.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS