Thomas Reinholdt Ren Verden
Thomas Reinholdt Ren Verden

- Vi trenger sunn skolemat

Mat360 ga opp sitt skolematprosjekt etter å ha møtt mye motbør politisk i Bærum. Thomas Reinholdt i Ren Verden, som også tilbyr skolemat, opplever det motsatte. - Jeg møter stadig større forståelse for at vi trenger sunn skolemat også i Norge, sier han.

Publisert

Thomas Reinholdt i skolematfirmaet Ren Verden. (Foto: Ren Verden)

- Vi har inntrykk av at alle skjønner at dette er viktig for skoleelevene, og føler nå at dette virkelig begynner å røre på seg. Skoleelevene blir mer skjerpet og konsentrert når de får sunn og god mat på skolen, forteller Reinholdt.

Les også: Skolematfirma ga opp kampen i Bærum

Over hele landet

Han eier og er daglig leder for Ren Verden, et fire år gammel selskap som opererer over hele landet.

Reinholdt har blant annet innledet et samarbeid med Matforsk, Olympiatoppen og Olaf Tufte, som har satt ekstra fart på bedriften.

"

Olaf Tufte med et produkt fra Ren Verden. (Foto: Ren Verden)

Norske råvarer

Produkter som tilbys skoleelever fra Ren Verden. (Foto: Ren Verden)

- Jeg har vært så heldig å få med Lantmännen Cerealia AS på laget og sammen har vi utviklet Axa fôr produktene, som produseres i Moss med over 90 prosent norske råvarer. Produuktene er Debiomerket. Det er en stor glede for meg å kunne tilby disse produktene til dere alle slik at skoleelever og andre kan nyte et liv fylt med energi, fremgang og moro, skriver Reinholdt på Ren Verdens hjemmeside.

Bli abonnent på Horeca her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS