Little Bay Restaurant

London-restauranten der du bestemmer prisen

The Little Bay Restaurant i London har innført en ny prispolitikk i februar der du som gjest selv bestemmer hva du vil betale for maten. Stuntet er et resultat av finanskrisen, som har rammet Storbritannia mye verre enn Norge, melder Din Side.

Publisert

The Little Bay Restaurant har innført en ny prispolitikk som skal gjelde hele februar måned.

Gourmetmat

Londonrestauranten serverer moderne europeisk mat, og er regnet for å ha god mat til hyggelige priser.Eieren av restauranten, Peter Ilic, har ikke tenkt å legge en eneste matregning på restaurantbordene i februar. Og det til tross for at både gåseleverpaté, røkt laks, kaviar og indrefilet står på menyen.

Hjelp i krisetider

- Det er opp til gjestene om de vil betale 100 pund eller en penny. Alt jeg ber om er at de betaler meg det de synes maten er verdt, sier Peter Ilic i en pressemelding.

- Det føltes som en riktig ting å gjøre nå som alle er i skvis og kjenner presset på grunn av finanskrisen. Vi har sett så mange finansfolk komme innom oss, på jakt etter rimeligere lunsj. Vi er kjente for å servere kvalitetsmat til meget bra priser, uttaler Ilic.

Erfaren restauratør

Gjester bør merke seg at selv om det ikke kommer regning på maten, vil all drikke (utenom springvann) koste penger, som vanlig. Gourmetmat fra Middelhavet står på menyen hos restauranten.

Han vet forhåpentligvis hva han gjør. Ilic har nemlig 26 års fartstid i bransjen, og eier til sammen fire restauranter i London, heter det i artikkelen på Din Side.

Din Side.no

Powered by Labrador CMS