Trudvang Rena Best Western
Trudvang Rena Best Western

Trudvang på Rena til Best Western

Best Western Hotels i Norge har fått et nytt medlemshotell på Rena, Best Western Trudvang Rena Hotell.

Publisert

Hotellet fikk nye drivere i januar 2008. Det var venneparene Hanne Johnsen & Per Arve Johnsen og Lise Thodesen & Bård Thodesen som overtok driften og satte straks i gang med en omfattende oppussing.

Pusset opp

Hotellet brant ned i 1992, men ble bygget opp på nytt. Alle gjesterommene, resepsjonen, møterommene og spisesalen har blitt pusset opp til å tilfredsstille Best Westerns kvalitetskontroll.

Best Western Trudvang Hotel har 37 gjesterom, fordelt på enkeltrom, dobbeltrom, familierom og en suite. Det finnes trådløst bredbånd på hele hotellet. I dag er hotellet røykfritt.

På-veien-hotell

- Vi er veldig glade for å informere om at vi har inngått en medlemsavtale med Trudvang Rena Hotell. Hotellet er et på-veien-hotell der vi (Best Western) vet at vi kan bidra med trafikk, både i form av yrkestrafikk, fordelskortmedlemmer og ikke minst trafikk fra turoperatørmarkedet, sier daglig leder og CEO, Best Western Hotels Norway, Hege Ramm,

Kaffebaren Sulten & Tørst

I tillegg har de åpnet kaffebaren, Sulten & Tørst, hvor peisestua var før. Her finner du varme og kalde drikkevarer samt et lunsjtilbud med varme og kalde retter. Kaffebaren har alle rettigheter.

Forsvaret som kunde

Best Western Trudvang Rena Hotell ligger sentralt i sentrum av Rena i Østerdalen, vis-à-vis kirken.

Med Rena Leir og Høgskolen i Hedmark, avd Rena, like i nærheten, vil Forsvaret være en av hotellets største kunder, likeledes tilreisende til Høgskolen. Rena er kommunesenteret i Åmot kommune og ligger langs riksvei 3, 30 minutter nord for Elverum.

Powered by Labrador CMS