Best Western logo

Best Western vokser kraftig i Norge

Sju nye hoteller klar for Best Western Hotels i Norge. Kjeden får nå 26 medlemshotell i Norge. Hotellene ligger over hele landet; Ålesund, Sunndalsøra, Lofoten, Oslo, Gardermoen, Noresund og Trondheim. Fra 14 hoteller ved årets start i fjor har nå verdens største hotellkjede 26 hoteller i Norge.

Publisert

Daglig leder i Best Western Norge, Hege Ramm, kan fortelle at Best Western har fått sju nye medlemshoteller i Norge. (Foto: Morten Holt)

- Dette er viktige og riktige destinasjoner, og styrker Best Westerns fotfeste i Norge. Vår strategi er å ha gode kvalitetshoteller på destinasjoner vi vet vi vil tilføre mer trafikk til gode priser, og denne tilveksten er med på å styrke kjennskapen til merkevaren Best Western her i landet, sier Hege Ramm, daglig leder og CEO i Best Western Hotels Norway.

Fra 14 hoteller ved årets start i 2008 teller kjeden nå 26 medlemshoteller i Norge.

Fleste fra 1. juli

- Vi er veldig glade for at disse hotellene har valgt å satse på Best Western, og vi vil gjøre vårt ytterste for at dette skal bli et fruktbart samarbeid for alle parter.

- De fleste av hotellene vil bli aktivert i systemene våre 1. juli, og de resterende kommer raskt etter, sier Ramm videre.

De nye Best Western hotellene er:

Best Western Baronen Hotell:

Hotellet ligger i Spjelkavik, 10 km fra Ålesund, og har 47 rom av god standard. Hotellet er mye brukt av forretningsreisende, men har også gode møte-/konferansefasiliteter.

Best Western Sunndalsøra Hotell:

Best Western Sunndalsøra Hotell er et trivelig hotell med hjemmekoselig atmosfære. Hotellet har gjennomgått betydelig oppussing de senere år, og fremstår i dag som et godt utstyrt og moderne hotell. Hotellet har 66 rom, restaurant, en trivelig lobbybar, selskapslokaler og kurslokaler.

Best Western Lofoten Hotell:

På Leknes mellom lofotfjellene ligger Best Western Lofoten Hotell. Hotellet har 60 rom og en fantastisk restaurant. Kjøkkenet serverer både à la carte og buffé. Området byr på flotte naturopplevelser med blant annet fisketurer, turløyper i fjellene, båtturer, og er det beste utgangspunktet for sykkeltur i Lofoten.

Best Western Karl Johan Hotell:

Sentralt i øvre del av Karl Johans gate ligger ærverdige Karl Johan Hotell. Hotellet har 114 rom, deriblant ni juniorsuiter og familierom, samt møteromsfasiliteter og business lounge. Fra hotellet er det gangavstand til Nasjonaltheatret stasjon og Stortinget T-banestasjon, i tillegg til en rekke restauranter, butikker og severdigheter.

Best Western Oslo Airport Hotell:

Hotellet ligger på Oslo Lufthavn Gardermoen, med 152 rom, nye møte- og konferanselokaler, med topp moderne AV-utstyr for totalt 275 personer, sykkelutlån og fitness senter Alle møterom har dagslys, god takhøyde og ventilasjon.

Best Western Sole Hotell & Herregaard:

Hotellet ligger vakkert til ved foten av Norefjell og bredden av Krøderen. Hotellet har en lett herskapelig stil med flott parkanlegg og egen strand. Inne finner du et basseng til glede for store og små. Hotellet har 70 rom, gode kurs- og konferansefasiliteter og restaurant. Nyrenoverte salonger.

Best Western Stav Hotel:

Et moderne hotell beliggende ved E6 mellom Værnes og Trondheim sentrum. Møteromsfasiliteter med alt av moderne utstyr, store fellesarealer med restaurant, lobbybar og kafé. samt 65 rom.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS