Ladies Floor 2.jpg
Ladies Floor 2.jpg

Eget konsept for damer - Ladies Floor

I løpet av siste årene har flere hoteller satset på temarom. Grand bestemte å dra det hele litt lenger ved å satse en etasje spesielt for kvinner. 13 særegne rom inspirert av 13 særegne, norske kvinner skal innfri kvinners ønsker for et godt hotellopphold.

Publisert

Andelen kvinner som reiser alene, både på ferieturer og i jobb er økende. Grand Hotel ønsket å tilby denne målgruppen noe helt spesielt. Historien bak Ladies Floor kom i gang da ærverdige Grand skulle renovere hele 80 av sine rom. 13 av disse ble til Ladies Floor.

Kari Hasselknippe på Grand Hotel kan fortelle at Åsne Seierstad sitt rom er veldig populært blant utenlandske gjester

Kvinnekonsept i stil

- Det var i forbindelse med oppussingen at vi tenkte at vi kunne gjøre noe litt annet. Konseptet ble etablert etter tilbakemeldinger fra kvinnelige gjester om hva de ønsket seg. Blant ønskene, var flere og større puter, bedre hårfønere og kvalitet på velværeproduktene. På bakgrunn av det fant vi ut at vi kunne lage et eget konsept for den økende andelen kvinner som reiser. ¬- Kvinner har ofte andre krav til overnatting enn menn, og begeistres ved andre detaljer. Det har vi innsett og gjort noe med.

Se også: Bildeserie fra Grand Hotell Ladies Floor.

Tett samarbeid

" For å få til disse spesielle rommene har Grand samarbeidet med ulike sterke norske kvinneprofiler. Kari Traa, Suzann Pettersen, Ane Dahl Torp, Iram Haq, Maria Bonnevie, Margreth Olin, Inger Ellen Nicolaisen, Åsne Seierstad, Bertine Zetlitz, Cecilie Juvodden, Mari Boine, Silje Nergaard, Trine Folmoe og Kristin Rivelsrud har fått hvert sitt rom.

Mer om suksessen til Ladies Floor på Grand kan du lese om i utgave nummer 3 av Horeca 2009.

Ønsker du å kjøpe enkeltutgaver kan det gjøres her.

"
Powered by Labrador CMS