Axel Hotels nett

Heterovennlig homohotell

Axel Hotel i Lietzenburgerstraße i Berlin er et nyåpnet «heterovennlig» homohotell. Gulldusjer på takterrassen, røde transparente vegger mellom bad og soverom og sorte fliser. Det nyåpnede hotellet i homobydelen Schöneberg satser på erotikk og enkel eleganse.

Publisert

Slik markedsfører homohotellkjeden Axel Hotels seg. (Foto: Axel Hotels)

- Erotikk er fint så lenge det er i kombinasjon med kvalitet og stil og det tilbyr vi her, sier den hollandske hotelldirektøren Robert Gorree.

Gulldusjer på terrassen

Treningsrom, spa og utendørs boblebad, hvorfra man kan nyte utsikten over det tidligere Vest-Berlin, er andre fasiliteter og i løpet av sommeren vil det åpne en Sky Bar på toppen av den sju etasjer høye bygningen.

Her kan man drikke champagne og kjøle seg ned under utendørs gulldusjer på terrassen, mens sola går ned over hustakene.

Spesielt konsept

Axel Hotels markedsfører seg som verdens første homohotellkjede. Dette er et unikt konsept hvor de tilbyr luksus og design for en homofil målgruppe, samtidig som de har en heterovennlig attityde. Omlag 80 prosent av overnattingsgjestene er homofile og 20 prosent heterofile. Hotellet byr på 86 rom, alt fra standard til suiter. De billigste overnattingsmulighetene starter på 89 euro og ender på 259 euro.

Gründer og president Juan P. Juliá etablerte konseptet i Barcelona i 2003. To år senere åpnet de et hotell i bydelen San Telmo i Buenos Aires, og i mars i år innviet de det tredje hotellet i Berlin. Det vil på sikt være aktuelt å ekspandere videre til alle store byer i blant annet USA, England og Holland.

Powered by Labrador CMS