Hotel Ukraina Moskva

Hotel Ukraina blir Radisson Royal Hotel Moscow

Et av Moskvas landemerker blir nå et Rezidor-hotell. Hotel Ukraina er nå blitt til Radisson Royal Hotel Moscow, og blir Rezidors nye flaggskip i den russiske hovedstaden.

Publisert

Hotel Ukraina i Moskva blir nå et Radisson-hotell i Rezidor-konsernet.

Det nye Radisson Royal Hotel, som nå gjennomgår en svært omfattende renovering, har hele 507 rom og 38 leiligheter, og skal etter planen gjenåpne 1. desember 2009.

- En milepæl i Rezidors historie

- Dette er virkelig en milepæl i Rezidors historie. Dette er et historisk og betydningsfullt hotell, og vi styrker igjen vår posisjon i Russland og Moskva, uttaler konsernsjefen i Rezidor Hotel Group, Kurt Ritter.

- Valget av Rezidor Hotel Group som vår langsiktige partner vil hjelpe oss til å gjøre om Hotel Ukraina til et hotell i verdensklasse. Vi ønsker å bli det beste hotellet i Moskva, sier Aleksey Mikushko, som er generaldirektør i aksjeselskapet JSC Ukraina Hotel.

Sentralt i Moskva

Det 206 meter høye hotellet (inkludert det 73 meter høye spiret) ligger midt i byens sentrum, like ved Moskvaelven i krysset mellom Kutuzovsky Prospekt og Novy Arbat, to av byens mest betydningsfulle shoppinggater.

Like ved ligger også regjeringsbygget og utenriksdepartementet, og det er heller ikke langt til Kreml og Den Røde Plass. Det er bare noen få hundre meter til Moskvas sentraljernbanestasjon som tar deg enkelt til Moskvas internasjonale flyplass.

Powered by Labrador CMS