In Ocean Villa Maldivene2
In Ocean Villa Maldivene2

Hotell midt ute i havet

Det første hotellet på Maldivene som er bygd på påler midt ute i havet åpnet 1. juli 2009. Det er hotellkjeden Banyan Tree Angsana som har bygget det luksuriøse anlegget som ligger om lag 35 minutter med sjøfly fra flyplassen ved hovedstaden Male, og en kilometer fra nærmeste øy!

Publisert

Fra In Ocean Villas på Maldivene. (Foto: Hotellet)

På Maldivene er det en rekke turistresorter som tilbyr vannbungalower ute i vannet, men alle disse har tilknytning til en av de små øyene i øygruppa i Det indiske hav.

Les også: Ferieluksus på fire grader nord

Denne gangen innvies altså en turistresort midt ute i havet - uten landsfast kontakt. Øya Velavaru er nærmeste øy, en drøy kilometer unna.

Men skulle du ha lyst på en matbit, byr turistresorten også på en førsteklasses italiensk restaurant midt ute i havet.

"

Fra ett av rommene på In Ocean Villas på Maldivene. (Foto: Hotellet)

34 villaer ute i havet

InOcean Villas har 34 villaer på to etasjer, og alle har en fantastisk utsikt, eget svømmebasseng på terrassen og mulighet for privat massasje på takterrassen....

Hver av hotellvillaene er på 175 til 290 kvadratmeter, så som gjest har du nok av boltrerom. Bassengene til hver villa er på minst 21 kvadratmeter.

Les også: Maldivene - det perfekte gjemmestedet

Glass mot havet

Hotelleilighetene er bygd med glass slik at du til enhver tid har utsikt ut i Det indiske hav, være seg om du ligger i senga eller nyter livet i badekaret.

Angsana Velavaru, som ligger i South Nilandhe Atoll, har satt en ny standard for ferie når det åpnes denne sommeren.

Les også: Høyt belegg på Maldivene

"
Powered by Labrador CMS