Radisson Blu Logo
Radisson Blu Logo

Nytt konferansesenter i Nydalen

Radisson Blu Hotell Nydalen åpner 450 kvadratmeter med nye konferanselokaler. Nydalen er i sterk vekst, og har blitt et naturlig knutepunkt for bedrifter og forretningsreisende.

Publisert

– Det er et økende behov for konferansefasiliteter i dette området, og vi utvider vårt tilbud på grunn av større pågang, forteller Lisbeth Ingebrigtsen, salgssjef ved Radisson Blu hotell Nydalen.

Førsteklasses teknisk utstyr, høy effektivitet og moderne design venter gjester fra inn- og utland, når konferansesenteret åpner 4. desember. Hele hotellets tredje etasje er skreddersydd for møter, konferanser og events. Det største møterommet, Sirkus, har kapasitet til 200 personer, opplyses det i en pressemelding.

Bydel i vekst

Nydalen er en del av byen i sterk vekst, med et svært variert bedriftsmangfold. 200 bedrifter er lokalisert i Nydalen med til sammen 8000 ansatte. Mange forretningsreisende til hovedstaden legger sitt opphold til Nydalen.

– Vi har fokusert på fleksibilitet og flerbruk. Lokalene kan enkelt endres fra møterom om dagen til et sted for banketter, underholdning og mottakelser på kvelden. Slik gir vi bedrifter og forretningsreisende et fullverdig tilbud, forteller Ingebrigtsen.

I tillegg vil det bli konferansefoajé med stor plass til pauseserveringer og utstillinger.

Flere hotellrom

”Møte- og konferansedeltakerne vil få god utsikt over Akerselva og det gamle Spikerverkets bebyggelse. Dekoren vil være moderne men klassisk, og viderefører hotellets design. I slutten av januar 2010 vil dessuten 20 nye rom stå klare til hotellets gjester, alle med 32 tommers flatskjermer og moderne bekvemmeligheter; trådløst Internett, buksepresse, safe og minibar”, heter det i pressemeldingen.

Radisson Blu Hotell Nydalen ble Svanemerket for andre gang i 2009.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS