Hans-Christian-BirkelandogJ.jpg

Restplass.no og Solfaktor fusjonerer

Nettreisebyråene restplass.no AS og Solfaktor AS skal fusjonere, håpet er å styrke posisjonen i markedet.

Publisert

Restplass.no har satset innenfor ruteflybilletter og restplasser, mens Solfaktor har spesialisert seg på charter- og pakkereiser til syden. I pressemelding utrykker selskapene at de utfyller hverandre og nå ønsker en bli en samlet reiseaktør med et større tilbud enn i dag.

Jason Eckhoff i restplass.no forteller at sammenslåingen skal gi et bedre tilbud til kundene. - Eksisterende kunder vil beholde kontakt med nettsidene restplass.no og Solfaktor.no slik de kjenner oss i dag, samtidig som vi dobler vår kapasitet på flere områder og forventer å kunne tilby et større utvalg reiser til enda bedre priser.

Hans Christian Birkeland i Solfaktor er enig. - Det som har gjort våre respektive nettsider så populære skal videreføres. Fokus vil fortsatt være på å levere det enkleste reisesøket som gir de beste prisene. Samtidig skal vi frigjøre ressurser til å utvikle nye spennende tjenester for våre kunder. Nye konsepter er allerede under utvikling.

Flaggskipet i det sammenslåtte selskapet vil være den egenutviklede søkemotoren for sydenreiser, som er en viktig del av både Solfaktor.no og restplass.no i dag.

Selskapene har begge eksistert i snart 10 år. I bransjesammenheng er det også positive signaler til fusjonen. Apollos Leo Berbu synes at fusjonen er ekstremt spennende.

- Dette er en perfekt konstellasjon mellom Solfaktors teknologi og restplass.no sin markedskunnskap. Dette blir en veldig sterk aktør som det skal bli spennende å følge fremover. Dette har vi stor tro på! Forundrer meg mye om dette ikke blir en av de viktigste internettaktørene på det norske markedet, uttaler han.

Vings Gunnar Grøsvold ønsker det fusjonerte selskapet lykke til og fremhever at både restplass.no og Solfaktor er viktige samarbeidspartnere for Ving.

Det er enda ikke bestemt noe navn på et sammenslått selskap, navnet meddeles på et senere tidspunkt. Ved fusjonstidspunktet vil dette selskapet ha 20 ansatte.

Powered by Labrador CMS