Sole hotell sjøsiden nett
Sole hotell sjøsiden nett

Frøken Norge står brud på Sole Hotel & Herregaard

Best Western Sole Hotel & Herregaard i Noresund, som i år feirer 100-årsjubileum, arrangerer finalen i årets Frøken Norge 24. til 27. juni. Lørdag kveld kåres vinnerne i konkurransen. Dagen før står i romantikkens tegn for årets finalister, opplyser Siv Bakke Rivenes.

Publisert

Sole Hotell og Herregaard.

– Ett av kriteriene for å kunne delta i Frøken Norge er at du er ugift. Det blir derfor en helt spesiell opplevelse for årets sju finalister når de skal være hovedattraksjonen i en storstilt utendørs brudevisning for fredag kveld, opplyser Siv Bakke Rivenes på hotellet, og fortsetter:

– Vi får møte kandidatene i ulike kreasjoner av selskapskjoler før alle avslutter i brudekjoler. Presentasjonen vil bli krydret med kjente artister og en musikalsk ramme som kan få noen enhver til å ville forsere egne brudeplaner.

Katrine Sørland er på plass på Sole i slutten av denne uka.

Sørland leder showet

Etter at Kathrine Sørland ble nummer fire i Miss World-finalen i 2002, har hennes karriere tatt av. Hun ble året etter signert til TV3, hvor hun fortsatt er kanalens viktigste profil.

I sommer er hun i gang med innspilling av en ny TV-serie for kanalen som handler om... – ja, nettopp det som har blitt et av hennes varemerker – bryllup.

Sørland driver i dag en brudesalong i Oslo med et rikt utvalg av brudekjoler og selskapskjoler.

Når brudevisningen arrangeres fredag kveld, er det Kathrine Sørland som leder det hele.

Shackles deltar

Jentegruppa Shackles, som ble nummer to i TV2s ”X Factor”, entrer scenen i løpet av kvelden. Det samme gjør fiolinisten Ingrid Berg Mehus, som det siste året har etablert seg som en av Norges mest etterspurte artister. Operasangeren Johan Christer Novsjø er også med.

Finalen i Frøken Norge 2010 vil bli ledet av far og sønn – Geir og Daniel Hamnes. Når hele Norges missegeneral neste år markerer sitt 25 års jubileum som Frøken Norge arrangør, har han varslet at han etter dette vil overlate roret til junior...

To av finalistene vil lørdag kveld få en opplevelse som for dem vil vare livet ut når de utropes som vinnere og Norges representant til Miss Universe i august og Miss World i november.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS