Dobbeltrom Comfort HotelXpress
Dobbeltrom Comfort HotelXpress

Bo for ni kroner natten på Oslos nyeste hotell

Comfort Hotel Xpress markerer at det er en måned igjen til åpning. I dag, 9. desember selges 198 rom i januar til ni kroner. Salget startet klokka 15.00.

Publisert

- Du kan få en hotellovernatting på Oslos nyeste, fresheste og mest high-tech hotell til prisen av en liten marsipangris. Kjøp årets billigste julegave til deg selv og kompisene dine og bruk resten av gavebudsjettet på for eksempel TNT-konsert på Rockefeller i januar, sier Simen Vinge, utnevnt til Mayor ved Comfort Hotel Xpress.

Sentralt i Oslo

Comfort Hotel Xpress ligger sentralt i Møllergata, og dermed i hjertet av Oslos konsert- og utelivsscene. Hotellet skal henvende seg til en målgruppe med sans for en uformell og rocka atmosfære.

Her kan du bo for ni kroner natten i januar. (Foto: Hotellet)

På hotellet blir gatekunsten flyttet innendørs, over høytalerne høres rockemusikk på hotellets egen radiokanal Comfort Tunes, og i lobbyen kan gjestene spille flipperspill og foosball.

Teknologi er en del av hotellopplevelsen og sosiale medier inngår i dialogen med gjesten før, under og etter oppholdet. Inspirasjonen til hotellkonseptet Xpress har Comfort hentet fra citizenM i Amsterdam, Mama Shelter i Paris og Roger Smith Hotel i New York.

Nytt konsept

- Xpress er et nytt konsept innen Comfortkjeden som skal levere en urban og moderne hotellopplevelse til en lav pris. Dette er for alle som heller vil bruke pengene sine på pils enn på plysj, sier Thomas Westergaard, konserndirektør i Comfort Hotels.

Rommene til ni kroner legges ut klokken 15.00 9. desember. Via lavpriskalenderen på www.choice.no/comfort er det mulig å booke rom til 299 kroner på Comfort Hotel Xpress og andre Comfort hoteller hele året.

Pressemelding

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS