Beatlesfestival Norwegian

Beatlesfestivalen med Lennon-markering

I fem år har Beatlesfestivalen blitt arrangert på Beitostølen. Fra fredag 15. til søndag 17. oktober arrangeres festivalen nok en gang, denne gangen med en hyllest til John Lennon, som ville ha fylt 70 år lørdag 9. oktober. I tillegg blir det flere andre markeringer.

Publisert

Beatlesfestivalen arrangeres for femte gang på Beitostølen 15. til 17. oktober.

– I år skal festivalen markeres med flere jubileum. John Lennon ville ha fylt 70 år den 9. oktober, og mye av programmet vil derfor dreie seg om han. Den Norske Beatlesklubben har eksistert i 30 år. Beatlesfestivalen på Beitostølen har 5-års jubileum. I tillegg er det 50 år siden Beatles fikk sitt endelige gruppenavn og tok fatt på sin profesjonelle karriere som musikere i og med at de begynte som fast band på Indra Club i Hamburg, opplyser Terje Steinsrud i arrangementskomiteen.

Tidligere Monroes-medlem Eivind Rølles er medarrangør for Beatlesfestivalen.

Steinsrud og Rølles

Steinsrud står bak festivalen sammen med tidligere Monroes-medlem Eivind Rølles. Du kan lese mer på Beatlesfestival.no.

Norwegian Beatles

I år vil vi få besøk av de alltid populære The Norwegian Beatles, som i år har blant annet har opptrådt på begge de to Abbey Road On The River-festivalene i USA. The Fabulous Couldhavebeens med Eivind Rølles i spissen er som alltid med.

– Vi er stolte over å få Norgespremiere på de remastrede Apple-platene og de remastrede utgavene av det røde albumet (The Beatles 1962- 1966) og det blå albumet (The Beatles 1967 – 1970) under Beatlesfestivalen, melder Steinsrud.

Les også mer på Beitostolen.com

"
Powered by Labrador CMS