Selma Spa Choice Sunne
Selma Spa Choice Sunne

Choice med storeslem i skandinavisk spakamp

13 000 skandinaver har stemt frem sine spa-favoritter. Selma Spa i Sunne ble folkets favoritt, tett fulgt av Yasuragi Hasseludden utenfor Stockholm. Farris Bad i Larvik ble best i Norge. Hele 7 av 10 plasseringer ble tildelt hoteller i Nordic Choice-familien.

Publisert

Selma Spa i Sunne er kåret til beste spahotell i Skandinavia.

– Hotellets viktigste kapital er ikke den vi setter i banken. Det er fornøyde gjester. Vi har satset hardt på å levere gode spa-opplevelser i Skandinavia. At våre gjester setter pris på våre anlegg er gledelig. Jeg er rett og slett skikkelig stolt! sier Petter A. Stordalen som driver sju av hotellene på kåringen gjennom selskapet Nordic Choice Hotels.

Selma Spa best i Sverige

13 000 skandinaver har gjennom reisenettstedet orbville.no/reseguiden.se stemt frem sine spa-favoritter. Selma Spa i Sunne stakk av med førsteplassen, fulgt av tok Yasuragi Hasseludden utenfor Stockholm. Farris Bad (N), Copperhill Mountain Lodge (S), Quality Spa og Resort Strömstad (S), Quality Resort og Spa Norefjell (N) samt Stenungsbaden Yacht Club (S) ble alle blant lesernes topp 10 spa-favoritter.

– Dette viser at folk i Skandinavia er modne for spa i elegante og eksklusive omgivelser, sier Stordalen.

Selma Spa fortsatt populært

Selma Spa i Sunne er Skandinavias første hotell som ble spesialbygd som et spa-hotell. Selma Spa har et av Nordens største tilbud, og besøkende kan velge mellom over 40 ulike behandlinger for hele kroppen. Selma Spa ble nylig kåret til Sveriges beste spa-hotell av World Travel Award.

- Nesten 20 år etter at de åpnet dørene, blir Selma Spa fortsatt kåret til et av de beste spa-resortene i Sverige. Selma Spa er pioneren som klarer å fornye seg, sier Stordalen.

Les mer på www.selmaspa.se

Farris Bad best i Norge

"

Fra Farris Bad, som ble beste norske spahotell i kåringen.

Blant de norske spahotellene tok Farris Bad førsteplass, og blir dermed Norges beste spa for andre året på rad. Quality Resort & Spa Norefjell ble nummer to.

Farris Bad er Nordens største spa med et unikt utvalg badstuer, damp- og terapibad og utfører ca. 9000 spa-behandlinger hvert år. Farris Bad er bygd på den gamle Farriskilden, med helsebringende mineralvann fra en 55 meter dyp kildevannsgrotte.

- Farris Bad sprudler som aldri før. Jeg er ikke overrasket, men syns det er fantastisk hyggelig at så mange drømmer seg til Larvik, sier Stordalen.

Les mer på www.farrisbad.no

Her er hele 10-på-topp listen

1. Selma Spa

2. Yasuragi Hasseludden

3. Varbergs kurort

4. Farris Bad

5. Sankt Jörgen Park Resort

6. Copperhill Mountain Lodge i Åre

7. Quality Spa & Resort Strömstad

8. Ystad Saltsjöbad

9. Quality Resort & Spa Norefjell

10. Stenungsbaden Yacht Club

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS