Tobias Ekman Choice

Ekman skal lede Nordic Hotels and Resorts

Nordic Choice satser videre på sine unike hoteller. Tobias Ekman blir konserndirektør for Nordic Hotels and Resorts. Ekman har i dag ansvaret for Nordic Light og Nordic Sea i Stockholm, samt det planlagte luksushotellet på Tjuvholmen i Oslo. Nå legger han til ytterligere seks enkeltstående resorter, deriblant Farris Bad, Yasuragi Hasseludden og Copperhill Mountain Lodge.

Publisert

Tobias Ekman blir konserndirektør for Nordic Hotels and Resorts.

Ekman vil arbeide med utvikling av eksisterende og nye konsepter. Satu Andersson tar over som hotelldirektør ved Nordic Light og Nordic Sea Hotel i Stockholm.

- Vi er stolte av mangfoldet i Nordic Choice. For oss er det en styrke å kunne tilby helt unike hotellperler utenom våre store kjeder Clarion, Clarion Collection, Quality, Quality Resort og Comfort. Tobias får en viktig rolle i konsernledelsen for å styrke posisjonene til de enkelte hotellene og utvikle nye medlemmer i familien, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Lang hotellerfaring

- Det er en spennende utfordring å utvikle anlegg som alle er konseptuelt selvstendige. Mitt fokus vil være å finne positive synergier. Jeg ser frem til å utvide gruppen i årene som kommer. Oslos første luksushotell åpner i 2013, vegg i vegg med det nye Astrup Fearnley Museet på Tjuvholmen. Det vil bli et landemerke, sier Tobias Ekman, konserndirektør for Nordic Hotels and Resort.

Tobias Ekman er i dag hotelldirektør for Nordic Light og Nordic Sea Hotel i Stockholm. Ekman har lang erfaring fra hotellbransjen, blant annet som hotelldirektør ved Clarion Hotel Sign i Stockholm.

Han er utdannet innen Hotel Management ved HOSTA Hotel School og Hotel Institute Montreux i Sveits.

Ny direktør for Nordic Light og Nordic Sea

Satu Andersson.

Satu Andersson vil ta over som hotelldirektør på Nordic Light og Nordic Sea Hotel i Stockholm, der hun i dag jobber som hotellsjef.

Satu Andersson vil ta over som hotelldirektør på Nordic Light og Nordic Sea Hotel i Stockholm, der hun i dag jobber som hotellsjef.

Andersson har tidligere vært ansvarlig for franchise services og WeCare i Choice Hotels Scandinavia. Hun har ledet salg, produktutvikling og drift innen flere hotellkjeder i Sverige.

Nordic Hotels and Resorts

Nordic Hotels and Resorts består av åtte unike hotellanlegg. Gruppen eies av Nordic Choice, men inngår ikke i kjeden Choice Hotels Scandinavia. Copperhill Mountain Lodge i Åre og Nordic Light Hotel i Stockholm er begge medlemmer av Design Hotel.

Stockholm-hotellet Nordic Sea Hotel huser Absolut Icebar Stockholm.

Det unike japanskinspirerte spahotellet Yasuragi Hasseludden ligger rett utenfor Stockholm sentrum. Selma Spa i Värmland ble av World Travel Awards kåret til Sveriges ledende spa i 2010. Konferansehotellet Aaronsborg i Bålsta har spesialisert seg på sjokoladeopplevelser. Larviks Farris Bad er Norges eneste rendyrkede spahotell. Oslos eneste luksushotell åpner i 2013 på Tjuvholmen. www.nordichotels.se

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotellkonsern med over 170 hoteller og 9200 ansatte i Skandinavia, Finland og Baltikum.

Selskapet markedsfører kjedene Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection og Clarion gjennom Choice Hotels Scandinavia, samt åtte ulike merkevarer innen Nordic Hotels & Resorts. www.choicehotels.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS