Farris Bad eksteriør
Farris Bad eksteriør

Stordalen og Hagen enige om Farris Bad

I dag ble Stein Erik Hagen og Petter A. Stordalen enige om justering av leieavtalen ved Farris Bad. Dette legger et godt grunnlag for driften de neste 25 årene, heter det i en pressemelding.

Publisert

Farris Bad (Foto: Hotellet)

- Det var nødvendig å revidere og presisere enkeltpunkter i leieavtalen. Vi er nå kommet frem til en løsning som begge parter er svært fornøyd med, sier Stein Erik Hagen, som eier hotellet sammen med Mille-Marie Treschow.

Gode resultater

Farris Bad åpnet midt i finanskriseåret 2009, men har til tross for et tøft marked levert gode resultater. I 2010 får hotellet en omsetning på om lag 86 millioner kroner.

Farris Bad er Nordens største spa med et unikt utvalg badstuer, damp- og terapibad. (Foto: Hotellet)

Farris Bad er Nordens største spa med et unikt utvalg badstuer, damp- og terapibad og utfører cirka 9000 spabehandlinger hvert år.

Fokusere på utvikling

- Nå som alle uklarheter rundt leieavtalen er ryddet av veien, kan vi fokusere på å utvikle Farris Bad til å bli et enda bedre spa-hotell. Dette er først og fremst gode nyheter for Larvik by og for våre gjester, sier Petter A. Stordalen som leier og driver hotellet gjennom selskapet Nordic Choice Hotels.

Farris Bad

Farris Bad er inspirert av Europas beste spa. Egen kildevannsgrotte med mineralholdig kildevann fra en av Farriskildene gir samtidig stedet en helt egen posisjon i Norden. Hotellet har 176 rom og ble av nordmenn kåret til Skandinavias beste spa i 2009.

Les mer på www.farrisbad.no

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"
Powered by Labrador CMS