Serviceforum2011 nett

Serviceforum i Stavanger

Torsdag 17. mars er dagen da bransjefolk i hotell-, restaurant- og reiselivsbransjen igjen samles for å få med seg årets Serviceforum i Stavanger, som hvert år arrangeres av studenter ved Norsk Hotellhøgskole. Choice-direktør Torgeir Silseth er en av foredragsholderne.

Publisert

Styret for Serviceforum 2011 i Stavanger, som arrangeres 17. mars. (Foto: Serviceforum)

”Konferansen tar for seg aktuelle temaer innen reiselivs, -hotell, og restaurantbransjen. I år er navnet på konferansen ”Dagen i dag, i morgen”, og skal ta for seg tre undertemaer: Sosiale medier, outsourcing og personell vs. teknologi. Disse temaene er svært viktige for bransjen i fremtiden”, heter det i en melding fra arrangøren.

Silseth deltar

– Målet er at deltakerne skal lære mer om hvert enkelt tema innen bransjen. Og vi har fått tak i fantastiske foredragsholdere som kan det de skal snakke om svært godt, sier Kim Elise Ervik, styreleder i Serviceforum.

Foredragsholderne styret har fått tak i, er blant andre administrerende direktør i Choice, Torgeir Silseth og Brian Simpson, som er direktør for sosiale medier ved Vikram Chatwal Hotell Group i New York, spesielt kjent for det enestående arbeidet med sosiale medier ved Roger Smith Hotell i New York.

Grung er konferansier

– Trine Grung skal være konferansier på dagen, mens den morsomme Hans Morten Hansen skal ta seg av underholdningen på banketten på kvelden. Folk kan bare glede seg! Dette blir bra, sier Vilde Aga, som er markedsassistent i styret.

Les mer på Serviceforum.no

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS