Lampeland Hotell
Lampeland Hotell

Lampeland Hotells medarbeidere viser samfunnsansvar

Lampeland Hotells medarbeidere ønsket å vise samfunnsansvar og har gitt et bidrag på 5000 kroner til Flesberg Frivilligsentral. Miljø har stått i fokus på hotellet i Buskerud i 2010, og medarbeiderne ønsket at gaven skulle komme lokalsamfunnet til gode.

Publisert

Lampeland Hotell.

Lampeland Hotells medarbeidere ønsket å vise samfunnsansvar og har gitt et bidrag på 5000 kroner til Flesberg Frivilligsentral.

- Miljø har stått i fokus på hotellet i Buskerud i 2010, og medarbeiderne ønsket at gaven skulle komme lokalsamfunnet til gode. Gaven er en kombinasjon av personlige bidrag, tipspenger og julegave (andel i veldedig formål) til hotellets ledelse fra personalet, melder markedsjef Vivian Steen på Lampeland Hotell.

”Flere formål ble vurdert, men valget falt på Flesberg Frivilligsentral for deres viktige arbeid for de som trenger litt ekstra støtte i hverdagen. Samtidig tar de initiativ til og det gjennomføres ulike sosiale arrangementer, samt at de jobber inkluderende på tvers av aldersgrupper, noe som er veldig positivt for lokalbefolkningen. Årets julegave fra medarbeiderne på Lampeland Hotell, til hotellets ledelse, var en andel i et veldedig formål. Gaven på 5000 kroner til frivillighetssentralen er derfor en kombinasjon av medarbeidernes personlige bidrag, mottatte tipspenger og julegave til hotellets ledelse. Gaven ble overrakt Gudveig Førle og Ingeborg Kjenås fra Flesberg Frivilligsentral. Medarbeiderne på Lampeland Hotell ønsker lykke til videre med flott og viktig arbeid i 2011”, skriver hotellet på sin hjemmeside.

Les mer her på Lampeland.no

"
Powered by Labrador CMS