Hotelfasade Radisson Blu

Radisson Blu beste internasjonale hotellkjede i Sverige

Grand Travel Awards er reisebransjens egen pris til næringens dyktigste aktører. Vinnerne stemmes frem av nærmere 600 reisebyråansatte. Radisson Blu ble denne uka kåret av svensk reiselivsbransje til beste internasjonale hotellkjede.

Publisert

Radisson Blu er kåret til beste internasjonale hotellkjede i Sverige.

Grand Travel Award regnes i turistindustrien som bransjens Oscar og det knytter seg mye prestisje i å vinne en kategori.

– Vi er veldig stolte og glade over å vinne prisen som beste internasjonale hotellkjede. Det bekrefter at vår satsing på et høyt servicenivå og høy standard i alle land vi er representert verdsettes. At våre hotell er prisgunstige og har attraktiv beliggenhet er nok også avgjørende, sier Pia Djupmark, regionsjef Radisson Blu i Sverige.

Betydningsfulle internasjonal utmerkelser

De 600 aktørene som har stemt frem Radisson Blu har jobbet ut fra et system hvor man bedømmer ut fra flere aspekt og graderer stemmen sin på en skala fra en til ti.

– Vårt samarbeid med svenske reisebyråer både innen ferie og forretningssegmentet går veldig bra og vi verdsetter virkelig deres lojalitet, avslutter Pia Djupmark.

Også i den internasjonale undersøkelsen BDCR Continental 2010, viste varemerket Radisson Blu sin styrke. For syvende året på rad ble Radisson Blu valgt til den forretningsreisendes favoritthotell og utvalgt til "Number One Hotel Brand".

Grand Travel Award

Grand Travel Award tildeles hvert år til bransjens fremste leverandører, basert på en stor undersøkelse blant ansatte i reisebyråbransjen. Ansvarlig for prisutdelingen og undersøkelsen er bransjemediet Travel News. I klassen for besta internasjonale hotellkjede var Hilton, Intercontinental, Marriott og Sheraton nominert i tillegg til Radisson Blu.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS