clarion-logo
clarion-logo

Sveriges beste hotellkjede

Nylig fikk Clarion Hotels prisen for "Beste Hotellkjede Sverige" i det prestisjefulle Grand Travel Award. Vinnerne stemtes frem av 1200 svenske reisebyråer. I tillegg ble konserndirektør for Clarion Hotels, Katalin Paldeak, en av tre nominerte til Årets leder.

Publisert

Clarion er nok en gang kåret til beste hotellkjede i Sverige.

– Dette er en stor dag. Utmerkelsen viser at Clarion Hotels med Katalin i spissen har lykkes med å etablere Clarion som et av Nordens ledende hotellvaremerker, sier Torgeir Silseth, konserndirektør i Nordic Choice Hotels som eier Clarion Hotels.

Satsing gir resultater

Det tradisjonelle Grand Travel Awards ble i år avholdt for 20. år på rad. Eventet arrangeres av forretnings- og bransjebladet Travel News.

– Jeg er stolt over at vår bevisste satsing igjen har gitt resultater. Fremgangsfaktorer har vært å skape inspirerende møteplasser som vibrerer av byens liv og puls, en kreativ atmosfære for både lokalbefolkningen og tilreisende. Dette hadde ikke fungert uten den fantastiske jobben som alle våre medarbeidere gjør for å levere den beste og mest personlige servicen. Vi vil takke alle reisebyråer som har gitt oss denne tilliten i år igjen, sier Katalin Paldeak, direktør i Clarion Hotels Norden.

Får frem det beste

Katalin Paldeak var selv én av tre som ble nominert til årets leder. Juryens begrunnelse er at Paldeak er ”en erfaren hotellveteran, som tør å tenke nytt”.

– Katalin har en egen måte å utfordre seg selv og sine kolleger på. Hun får frem det beste i menneskene hun omgir seg med. Resultatene taler for seg selv, fremhever Silseth.

Flere nyåpninger

Clarion Hotels fortsetter den offensive satsningen i Sverige. I januar åpnet det prestisjefulle flaggskipet Clarion Hotel Post i Gøteborg, som allerede har etablert seg som byens fremste hotell.

I november åpner Clarion Hotel Arlanda Airport. I mellomtiden åpnes i april Clarion Hotel & Congress i Trondheim. I 2015 åpner Clarion et stort kongresshotell i tilknytning til det nye konserthuset i hjertet av Malmø sentrum.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS