BjoernKaasin Arvid Norquist
BjoernKaasin Arvid Norquist

Fastfood & Café i full gang

EasyFairs Fastfood & Café på Exporama åpnet i går og avsluttes i dag.

Publisert

Salgssjef Bjørn Kåsin sampler ‘Arvid Nordquist Classic’ som er ‘grønn kaffe’, garantert 100 prosent karbodioksidkompensert. (Foto: Odd Henrik Vanebo)

Nytt i år er at messen har fått selskap av Restarantexpo, dessuten butikkleverandører, logistikk & transport og pakk & emballasje.

Til sammen utgjør de Norges aller største møteplass for servicebransjen i 2012 med over 150 utstillere.

Skal fremme forretninger

Jennie Heidenfors er prosjektleder for messene:

– Messene er en møteplass der hensikten er å fremme forretninger og få klarhet i hva de neste store bransjetrendene blir. Vi kommer blant annet til å ha flere kokker og restaurantinnehavere fra Norges og Nordens restaurantelite på plass for å vise frem ferdighetene sine og dele kunnskapen sin på messens kostnadsfrie seminarer.

Direkte på messegulvet

– Fastfood & Café og Restaurantexpo er møteplassen for alle som vil utvide nettverket sitt, knytte til seg nye leverandører og gjøre forretninger. Et ledd i dette er messenes Best Deal-konsept med tidsbegrensede rabatter, pakke- og spesialtilbud fra årets utstillere, sier Jennie Heidenfors til Fastfood.no.

Tilbudene vil kun gjelde de to messedagene, noe vi håper kommer til å gjøre forretningsprosessene lettere med korte beslutningslinjer, akkurat det easyFairs’ messer går ut på.

Tilgang til samtlige fem messer

Messene er helt kostnadsfrie, og den som vil, har alle muligheter i verden til å søke seg utenfor bransjegrensene og ta del i utstillinger, nyheter og seminarer også på messene som arrangeres parallelt.

Fastfood.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS