RicaStavangerHåndballheder2

Håndballforbundet satte pris på norsk hotell

Damelandslaget i håndball er tydeligvis storfornøyd med servicen på Rica Park Hotel i Stavanger, for tirsdag i forrige uke steppet landslagstrener Thorir Hergeirsson opp på hotellet for å dele ut landslagsdrakter med nummer 1 på ryggen til alle ansatte.

Publisert

Thorir Hergeirsson (til høyre) og Norges Håndballforbund satte pris på servicen de har fått på Rica Park Hotel i Stavanger.

Det norske kvinnelandslaget i håndball bodde i desember på Rica Park Hotel i Stavanger. Måneden etter ble hotellet kåret til Norges beste av Tripadvisors lesere.

Det var håndballforbundet som tok initiativ til seansen, der de ønsker å hedre de ansatte på hotellet. Tirsdag 13. mars delte landslagstrener for kvinnelaget, Thorir Hergeirsson, ut landslagsdrakter med nummer 1 til alle ansatte ved hotellet.

– Flott markering

– Vi hadde en flott markering sammen med Thorir Hergeirsson fra Norges Håndballforbund. Vår lagfølelse vart ytterligere forsterket og bekreftelsen på at noen legger merke til vår arbeidsglede og yrkesstolthet gir oss giv til å stå på videre. Flere eventyr skal skapes ved Rica Park Hotel Stavanger og jeg føler meg utrolig heldig som får jobbe sammen med denne gjengen fremover, sier hotelldirektør Dan Steffen Aasen.

Aasen opplyser videre:

– Benedikte Rosland har vært hotellsjef her det siste halvannet året, og har vært meget delaktig i å skape denne hverdagen. Hun har begynt i ny jobb i Grimstad og hadde dessverre ikke mulighet til å være med. Men en drakt med nummer 1 på er sendt til Grimstad!

– Min forgjenger var Magne Torgersen (direktør frem til 1. mars 2012), og jeg er heldig som får lov til å delta på ”æresrunden”. Jeg skal jobbe med videreutvikling av produktet fremover, legger Aasen til.

Rica på toppen

Rica Park Hotel i Stavanger ble i januar kåret til Norges beste hotell av Tripadvisors brukere. Rica besetter også andreplassen med Rica Nidelven Hotel i Trondheim, mens Kirkenes overraskende tar tredjeplassen med Thon Hotel Kirkenes. Først på fjerdeplass finner vi det første Oslo-hotellet, Thon Hotel Opera, mens Rica igjen er å finne på femteplass med Rica Ishavshotel.

– Det er jo alle ansatte ved hotellet som har gjort de til det beste hotellet – ved å være best på gjesteopplevelser, sier hotelldirektør Dan Steffen Aasen.

Les hele saken om Norges beste hotell kåret av Tripadvisors lesere her

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS