P-HotelsBrattøra
P-HotelsBrattøra

P-Hotels renoverer og åpner nytt hotell i Trondheim

P-Hotels åpnet onsdag 23. mai et nytt hotell, P-Hotels Brattøra, i Trondheim. I dag er det offisiell og høytidelig åpning. Hotellet har 128 rom, møteromskapasitet opp til 150 personer, arrangementsrestaurant og takrestaurant for alle typer arrangementer. Også P-Hotels Trondheim er nå totalrenovert.

Publisert

P-Hotels Brattøra åpnet 23. mai. (Foto: P-Hotels Facobookside)

Beliggenheten for hotellet er langs kanalen, like i nærheten av jernbanestasjonen. Her kommer også tverrforbindelsen som knytter buss, taxi, tog, fly, cruise og hurtigbåttrafikk sammen.

Med åpningen av dette hotellet har nå P-Hotels nå hoteller i Trondheim, ett i Bergen og ett i Oslo.

I sentrum av knutepunktet

Det nye hotellet har utsikt mot Munkholmen og fjorden på den ene siden og sentrum av byen på den andre. Hotellet vil være med å bidra til Trondheims miljøambisjoner gjennom å være et energiklasse A-bygg og ved at det ligger på byens viktigste kollektivknutepunkt, der passasjerer som kommer til byen med tog, buss, båt og flybuss har gangavstand til hotellet .

– P-Hotels Brattøra gleder seg til å ta i mot gjester i fremtiden og har stor tror på at hotellets unike beliggenhet, byggestil og omgivelser vil gi gjester en positiv opplevelse av Trondheim, sier administrerende direktør Ragnar Palsson.

Les om P-Hotels Brattøra på deres Facebook-side

Totalrenovering av P-Hotels Trondheim

"

Ragnar Palsson er direktør for P-Hotels Trondheim og nye P-Hotels Brattøra. (Foto: Erik Birkeland)

I tillegg til nyåpningen på Brattøra, er også P-Hotels Trondheim (tidligere Astoria) nylig totalrenovert.

- Vi har ferdigstilt en totalrenovering av P-Hotels Trondheim, og åpnet et nytt og spennende restaurantkonsept i forbindelse med hotellet, opplyser administrerende direktør på hotellet, Ragnar Palsson. Han er kjent som tidligere direktør på Rica Seilet i Molde, og ble også kåret til Årets Hotelier i 2010.

P-Hotels Trondheim. (Foto: Morten Holt)

- P-Hotels er et spennende konsept som fokuseres på kunne gi det beste prisene via effektiv drift og god kostnadsstruktur. Det skal være lett å bestille og lett å besøke hotellet, melder Palsson.

Konseptet P-Hotels

Dette står P’en for i P-Hotels (sakset fra nettsiden P-hotels.no):

* Plassering: P-Hotels skal være plassert i nærheten av det pulserende næringsliv og midt i sentrum i tilknytning til byens severdigheter, restauranter og shopping.

" * Pris: Lavpris fra kr. 595 kroner per person. For den prisbevisste kunde. Betal for det du bruker. Prisen er alltid forutsigbar, uansett om det er forretning eller privat reise. * Produkt: Et hotell for de som er på nett og som først og fremst ønsker effektivitet og mest mulig kvalitet for prisen. Moderne, innovativt, lett tilgjengelig, på egne premisser. Eget frokostkonsept.

* Personlig: Hotellvert er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Kundens sikkerhet og trygghet er hovedfokus.

* Påvirkning: Innovative i hotellbransjen med fokus på webbasert teknologi og synlighet på nett. Her kan du booke rommet online på nettet eller via SMS og du kan sjekke inn via expressinnsjekk (Trondheim og Oslo).

* Prosedyrer: P-Hotels har laget og beskrevet prosedyrer for å kvalitetssikre driften. Disse er tilgjengelig på vår kjedens egen intraweb.

Les mer på P-Hotels.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på Horeca i dag.

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS