RicaHotelNarvikFotoRobin Lund

Rica Hotel Narvik ble offisielt åpnet

Etter et par års byggearbeid hadde Rica Hotel Narvik offisiell åpning onsdag denne uka. Hotellet blir utvilsomt et nytt landemerke i malmbyen.

Publisert

Rica Hotel Narvik. (Foto: Robin Lund)

Hotellet ligger i sentrum av Narvik, og den arkitektoniske formen som rager over 18 etasjer gir hotellet en fin utsikt over Ofotfjorden, fjellet Dronningen og de andre omkringliggende fjellene.

Interiøret tar opp det spennende eksteriøret i de 148 romslige værelsene og i fellesområdene. Lokale kunstnere har fått lov til å eksponere sine verker i hotellet, noe kunstnerne selv, og ikke minst gjestene, vil sette stor pris på.

Aktiviteter

Fra Skybaren på Rica Hotel Narvik. (Foto: Nichlas Hoel)

Hotellet vil etablere et nært samarbeid med flere aktivitetsleverandører i området og kan derfor tilby mange spennende aktiviteter blant annet i fjellet, sommer som vinter.

Avtalen om byggingen av et nytt og moderne fullservicehotell i Narvik ble undertegnet mellom Narvikgården AS og Rica Narvik Eiendom AS i mai i 2008. Da var planen å bygge et signalbygg i og for byen, noe vi stolt kan vise frem i dag.

- En god hotellopplevelse

Fra restauranten på Rica Hotel Narvik. (Foto: Nichlas Hoel)

- Ved bygging av nye hoteller legger vi vekt på et spennende eksteriør og interiør som gjenkjennes og blir lagt merke til. I Narvik sitt tilfelle, har vi brukt Madsø Sveen Arkitekter AS ved Hans Petter Madsø som arkitekt. Det er ikke nok at form og uttrykk framkommer ved å se hotellet, det skal også oppleves når du er i bygget, noe vi mener vi har fått til i samarbeidet med Madsø. Vi håper og tror at våre gjester vil få en god hotellopplevelse her i tiden fremover, sier styreleder i Rica Hotels, Ole-Jacob Wold.

Rica Hotel Narvik

* 148 rom * Moderne konferansefasiliteter for opptil 180 personer * Åtte møterom * En hyggelig «all day» restaurant i 1. etasje med plass til 120 personer. Restauranten serverer mange retter tilberedt med lokale og nordnorske råvarer * En skybar/restaurant i 18. etasje med panoramaterrasse og fantastisk utsikt * Treningsrom * Innendørs parkering * Tilrettelagt for universell tilgjengelighet * Hotellet er svanemerket

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS