TheFlyingCulinaryCircus1
TheFlyingCulinaryCircus1

FCC med gastronomisk Latter-show

På tirsdager i november og desember byr kokkene i The Flying Culinary Circus på et nytt og spennende dinnershow i restauranten på Latter på Aker Brygge. Billettsalget er allerede i gang.

Publisert

Kokkegruppa The Flying Culinary Circus har i seks år spredd matglede i hele 40 land. Få kokker har hentet mer inspirasjon i sin matlaging fra så mange kulturer og få kokker har opplevd så mange flyplasser og komiske situasjoner på flyreise.

Et annerledes show

Dette er utgangspunktet for at The Flying Culinary Circus har komponert et annerledes og helhetlig dinnershow på Latter.

I restauranten bys det på et show der du får en følelse av å dra på en reell reise. Du sjekker inn og blir tatt med på en gastronomisk reise med masse underholdning. Samtidig blir det servering av gourmetmat underveis.

Tilbereder ved bordene

– Vi har vel sjelden blitt imponert av flymaten under en flyvning, men denne flymaten vil du snakke lenge om, melder Rune Viken i StandUp Norge i en pressemelding. The Flying Culinary Circus tilbereder maten ved bordene samtidig som de underholder, så her får gjestene en unik mulighet til å observere profesjonelle kokker servere mat av topp kvalitet – og kanskje du man plukke opp et tips eller to som man kan ta med seg hjem? Hvis du ønsker å se showet, kan du gå inn på www.latter.no for å kjøpe billetter. Les ellers mer om showet her

"
Powered by Labrador CMS