Vapiano1
Vapiano1

Nå åpner Vapiano i Norge

Vapiano er et internasjonalt restaurantkonsept med ferske italienske fristelser på menyen. Konseptet er blitt en stor suksess verden over, og i september åpner den første restauranten i Oslo.

Publisert

I september åpner Vapiano i Oslo.

Med beliggenhet i Rådhusgaten 27, over Smuget, vil restauranten ha utsikt over Rådhusplassen og havnen, noe som skaper den perfekte atmosfæren for det friske og ujålete konseptet.

I Stockholm har restaurantkjeden gjort stor suksess og nå står Oslo for tur. Vapiano står for et framtidsrettet servicekonsept som de selv kaller ”Fresh casual dining”, et behagelig sted for å nyte velsmakende italiensk mat i en avslappende atmosfære.

Noe nytt i Oslo

– Vi ser virkelig frem til å åpne vår første restaurant i Oslo. Vi tror at Vapiano vil tilføre noe unikt til den norske restaurantverdenen, gjennom vår kombinasjon av høy kvalitet og verdi for pengene. Den internasjonale atmosfæren som skapes i Vapianos restauranter, tror vi mangler i Norge idag.

Det faktum at vi på 10 år har åpnet 108 restauranter i 26 land i 5 verdensdeler, viser at konseptet er et globalt fenomen. Vi har som ambisjon å etablere flere restauranter på det norske markedet i de kommende årene, sier Christian Lagerlöf, administrerende direktør i Vapiano.

Moderne og enkelt

Konseptet Vapiano-kjeden presenterer er moderne og enkelt. Alle restaurantene har sentral beliggenhet og lange åpningstider. Innredningen er stilren, men avslappet og hyggelig. Det legges stor vekt på valg av råvarer.

Alt er ferskt og lages på noen minutter, mens du ser på. Menyen omfatter antipasti, fersk hjemmelaget pasta, stenovnsbakt pizza, friske, smakfulle salater og deilige dolcis. Den ferske pastaen lages daglig fra bunnen av i restauranten.

Vapiano har etablert seg i restaurantverdenen i en rasende fart. Den første restauranten åpnet i Hamburg 2002. Siden er det blitt åpnet restauranter i bl.a. USA, Storbritannia, Sveits, Belgia, Estland, Nederland, Tyrkia, Australia, Taiwan og Dubai. Kjeden teller nå totalt 108 restauranter verden over. Bransjetidsskriftet ”Food Services Europe & Middle East” utnevnte Vapiano til ”Concept of the year” i 2006.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS