ScandicVictoriaTower
ScandicVictoriaTower

Kåret til årets hotellbygg

Scandic Victoria Tower i Stockholm er, i konkurranse med en rekke prestisjehotell verden rundt, tildelt prisen som årets beste hotellbygg ved World Arcitecture Festival.

Publisert

Scandic Victoria Tower i Stockholm.

World Arcitecture Festival er verdens største arkitektfestival, og har som mål å løfte frem og hylle god arkitektur over hele verden. Årets festival går av stabelen i Singapore fra 3. til 5. oktober.

– Et landemerke

Hotelldirektør Helena Söderberg ved Scandic Victoria Tower er stolt og glad over utmerkelsen.

– Dette er et fantastisk hotell i et veldig spennende område som samler forskere, bedrifter og studenter. Scandic Victoria Tower er et landemerke, og har virkelig satt sitt preg på Kista-området i Stockholm, sier Söderberg.

Spektakulært hotell

Scandic Victoria Tower gikk av med seieren i kategorien hotell/fritid. Hotellet ligger ved Kista-messen i Kista Science City, og er med sine 34 etasjer et spektakulært hotell, både utvendig og innvendig.

Det er arkitekten Gert Wingårdh som har tegnet den flotte bygningen kledd i glass og stål. Hotellet åpnet i september 2011. Lobbyen, loungen og restauranten flyter samme og skaper en sosial arena for arbeid, møter, mat, drikke og avkobling. De 299 rommene er innredet med designmøbler fra Vitra, Montana og Flos. Baren i 34.etasje kan friste med en storslagen utsikt over Stockholm.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS