Kjartan Skjelde og Aslak Dalehaug

Åpner ny restaurant i Stavanger

Kjartan Skjelde og Aslak Dalehaug åpner en ny restaurant i Stavanger. Fish & Cow, som er navnet på nyskapningen, åpner dørene i de gamle lokalene til Peppes i Torgterrassen like før påske, torsdag 21. mars. Adam Schive Bjerck, med bakgrunn fra både GI og kokkelandslaget, blir kjøkkensjef, mens Eirik Pedersen, tidligere restaurantsjef på Tango Bar & Kjøkken, blir daglig leder.

Publisert

Kjartan Skjelde (til venstre) og Aslak Dalehaug åpner restaurtant i Stavanger i mars. (Foto: Privat)

– Jeg vil beskrive konseptet som et moderne brasserie hvor fresh cooking står i sentrum. Rettene skal bugne av friske og kortreiste råvarer, og noe av grunntanken er å varmebehandle råvarene akkurat tilstrekkelig for at smak og næringsstoffer beholdes på sitt beste. Slik får gjestene den optimale smaksopplevelse og vi blir noen svært fornøyde kokker, sier Kjartan Skjelde.

Adam Schive Bjerck blir kjøkkensjef i den nye restauranten. (Arkivfoto: Tom Haga)

Lunsj og middag

Fish & Cow skal servere lunsj og middag seks dager i uken.

«Menyen vil inneholde lunsjretter fra 11.00 og middagsretter fra 18.00. I tillegg blir det et ganske stort barområde for gjester som ønsker et mindre måltid, eller bare å slappe av med noe å drikke. Som navnet røper blir det både fisk og kjøtt på menyen. Det vil være sterkt fokus på å hente råvarer fra lokale produsenter», heter det i en pressemelding.

Modningsskap inne i restauranten

Sentralt plassert i restauranten vil det være et eget modningsskap, hvor kjøtt fra Prima Gruppen (Prima Angus oksekjøtt) modnes.

Fish & Cow blir først i Norge med et dry-age-konsept. I tillegg er i det i samarbeid med Kryddergården utviklet en asinasalat, som skal serveres med flere av rettene.

Også catering fra mai

Fish & Cow åpner dørene 21. mars, og konseptet utvides med cateringleveranser allerede fra mai i år.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS