Pizzabakeren Benedicte Løge Lambertseter
Pizzabakeren Benedicte Løge Lambertseter

Pizzabakeren åpner nummer 104 på Lambertseter

Pizzabakeren, som for tiden er Norges raskest voksende pizzakjede, åpner tirsdag 3. februar en ny Pizzabaker-avdeling i Raschs vei 40 på Lambertseter i Oslo. Pizzabakeren har fra før 103 take-away utsalg fra Tromsø i nord til Mandal i sør.

Publisert

Benedicte Løge åpner Pizzabakeren på Lambertseter.

Det er franchisetaker Benedicte Løge som skal drive den nye Pizzabaker-avdelingen på Lambertseter.

Tre millioner pizzaer i fjor

Pizzabakeren-gründerne Jan-Henrik Jelsa (til venstre) og William Gulliksen.

I 2014 bakte og leverte Pizzabakeren over tre millioner ferske pizzaer. Pizzabakeren satser på take-away: enten henter du pizzaen selv eller du får den tilkjørt.

«Bedrifter, idrettslag og foreninger har oppdaget at de kan bestille pizza med en fantastisk god kvalitet og samtidig til en fornuftig pris. Det skal lønne seg å ha en fast avtale med oss, der vi holder det vi lover og leverer som avtalt. Kvaliteten skal være på høyde med de beste, men den store forskjellen ligger i prisen, på grunn av enkel drift og gode løsninger kan Pizzabakeren tilby konkurranse dyktige priser til pizzaglade mennesker i Oslo», heter det i en pressemelding.

Les mer på Pizzabakeren.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS