G Travel Logo
G Travel Logo

G Travel blir ny landsdekkende reisebyråkjede

G Travel har sitt hovedkontor i Kristiansand, og er et norsk familieeid selskap som har vært i familien Hansens eie siden 1990. Selskapet har i dag totalt 210 ansatte, fordelt på ulike kontorer både i og utenfor Norge. G Travel ledes av Finn Vetle Hansen, som også er en av eierne av selskapet.

Publisert

Finn Vetle Hansen leder G Travel. (Foto: Privat)

Den nye kjeden består av svært godt etablerte byråer, som alle kommer fra reisebyråkjeden VIA Egencia.

Etter en totalvurdering av strategiske og kommersielle hensyn har disse reisebyråene valgt å knytte seg til G Travel kjeden, som blir en betydelig aktør i det norske og internasjonale markedet.

Ledes av Finn Vetle Hansen

G Travel ledes av Finn Vetle Hansen, som også er en av eierne av selskapet. G Travel er spesialister blant annet innenfor marine- og offshoremarkedet, i tillegg til flere andre forretningsområder.

Reisebyråkjedens sin strategi er å tilby den beste totale løsning for å dekke kundens behov for reisefaglig kompetanse og teknologi innenfor forretningsmarkedet, feriemarkedet samt gruppe og konferanse markedet.

Full implementering fra 1. januar

– Vi gleder oss til vår nye og spennende framtid som en betydelig kjedeaktør i det norske reisebyråmarkedet, og ser frem til å ønske alle våre nye kollegaer velkommen. Fra 1. januar 2016 vil alle de nye kontorene være fullt implementert og integrerte som G Travel, sier er administrerende direktør Finn Vetle Hansen.

Han fremhever at kjeden skal fortsette å tilby sine kunder svært høy reisefaglig kompetanse i tillegg til ny teknologi og nye og lønnsomme løsninger.

G Travel

G Travel kjeden vil være representert i Hammerfest, Alta, Molde, Ålesund, Stord, Bømlo, Egersund, Farsund, Porsgrunn, Halden, Moss, Åsane (Bergen), Haugesund, Bergen, Arendal og Kristiansand. I tillegg kommer våre internasjonale kontorer i Manila, Rio de Janeiro, Houston, Shanghai, Singapore og Aberdeen.

Samlet årlig omsetning for hele kjeden anslås å bli 2,0 milliarder kroner.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS