Illustrasjonsfoto: Takeawayweek

Takeaway-uka i Kristiansand

På grunn av koronapandemien har Spis-ute-uka i Kristiansand blitt til «Take Away Week Kristiansand». Den arrangeres fra 15. til 21. februar 2021.

– Nå kan du nyte deilige smaker fra noen av byens beste restauranter – hjemme. Det blir en hel uke med gode takeaway-tilbud fra mange av byens spisesteder. Hodene bak «Spis-ute-uka» har gleden av å invitere til Kristiansands første «Take Away Week». En uke der byens befolkning oppfordres til å bestille mat fra kvadraturens restauranter og spise den hjemme i sine egne trygge hjem, melder Henning Ross Vestavik.

Stimulere til matglede i en kritisk tid

Han fortsetter:

– Som vi alle vet, har koronapandemien rammet restaurantbransjen knallhardt. Stadige endringer i smittevernstiltak har vært utfordrende og ofte vist seg å være en komplisert affære. Derfor kommer «Take Away Week» som et yndet tilbud for å oppmuntre bransjen og stimulere til matglede i en kritisk tid. Fra 15. – 21. februar setter vi et felles søkelys på at matglade kristiansandere kan bestille og hente utsøkt mat fra sin favorittrestaurant.

Du kan lese mer på Takeawayweek.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS