Thon Hotel Parken i Kristiansand er totalrenovert og klar til å ta imot nye gjester. (Foto: Jon Petter Thorsen/Aptum)

Nyoppusset Thon Hotel Parken

Nyoppussede Thon Hotel Parken har åpnet dørene i Kristiansand sentrum. Hotellet er totalrenovert og har 184 rom og suiter, restaurant, bar, konferansefasiliteter, samt parkering i kjelleren.

Publisert
Torvet Bistro.  (Foto: Jon Petter Thorsen/Aptum)

Thon Hotel Parken ligger midt på torvet i Kvadraturen i Kristiansand, og har utsikt til Domkirken.

– Vi er så utrolig glad og stolte over å ha åpnet vårt nyoppussede hotell. Thon Hotel Parken er toppmoderne og perfekt for konferanser, kjærestetur, familie eller vennegjenger som besøker Sørlandet. Vi har en egen restaurant, Torvet Bistro, hvor vi serverer tradisjonelle franske retter med en norsk vri. Vi ønsker alle velkommen til oss for å få både god mat og god service, sier hotelldirektør Kristine Obling Ravnevand i en pressemelding.

Den tidligere håndballspilleren, kunstneren Isabel Blanco, står bak utsmykningen av hotellet. (Foto: Jon Petter Thorsen/Aptum)

Isabel Blanco bak utsmykningen

Thon Hotels har to hoteller i Kristiansand.  (Foto: Jon Petter Thorsen/Aptum)

Den tidligere håndballspilleren og kunstneren Isabel Blanco står bak utsmykningen av Thon Hotel Parken med blant annet spesiallagde dørskilt og fargerike malerier på både gjesterom og i fellesarealer.

To Thon-hoteller i byen

– Vi er veldig glad for å få Thon Hotel Parken inn i kjeden. Kristiansand er en populær by med mange kulturfestivaler, vakre strender og attraksjoner for barnefamilier. Fra før har vi Thon Hotel Kristiansand, og med nye Thon Hotel Parken så kan vi tilby enda flere rom i byen, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Thon Hotel Parken tilbyr tre ulike suitetyper: Klassiske suiter, juniorsuiter og luksussuiter. Suitene er på ca. 70 til 100 kvadratmeter.

Les mer om hotellet her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS